Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου θα ανέβει για ακόμη μία φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας, χαρίζοντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα. Μάλιστα αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό, σε επίπεδο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε στο Κλούζ ένα αψεγάδιαστο πρόγραμμα, το οποίο βαθμολογήθηκε από τους κριτές με 15.433 βαθμούς και του χάρισε την κορυφή της Ευρώπης.
Με την νίκη του αυτή ο Πετρούνιας, επιβεβαίωσε γιατί θεωρείται εκ των κορυφαίων στο αγώνισμα των κρίκων αφού παραμένει αήττητος εδώ και 2,5 χρόνια.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!