Με άλμα στα 4.85' η Κατερίνα Στεφανίδη εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, συνεχίζοντας το σερί της των χρυσών μεταλλίων μετά τους ολυμπιακούς αγώνες! Η Κατερίνα Στεφανίδη συνέχισε τις προσπάθειές της στο 4.91 για να κυνηγήσει και το ρεκόρ αγώνων, χωρίς να το καταφέρει.
Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν το φαβορί στο επί κοντώ γυναικών για το χρυσό μετάλλιο στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου και το επιβεβαίσε με τον καλύτερο τρόπο. Η Ελληνίδα αθλήτρια μετά το ασημένιο μετάλλιο πριν από δύο χρόνια στην Πράγα έφθασε στην κορυφή και αυτής της διοργάνωσης.
Θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
«Η νέα χρυσή διάκρισή σας αποτελεί εμβληματική, κυριολεκτικώς, επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου σας», σημειώνει ο κ. Παυλόπουλος και τονίζει:
«Συνδυαζόμενη δε με το γενικώς αναγνωρισμένο ήθος σας, συνθέτει ένα πραγματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά αλλά και μια ουσιαστική συμβολή στην στήριξη του κύρους της Πατρίδας μας μέσα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Θερμά συγχαρητήρια».
Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
Την Κατερίνα Στεφανίδη συγχαίρει για το «χρυσό» που κατέκτησε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, επισημαίνει ότι «οι αθλητές μας συνεχίζουν να διακρίνονται στις διεθνείς διοργανώσεις. Συγχαρητήρια Κ.Στεφανίδη για το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου», καταλήγει.
Με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε μία φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας με την ελληνική σημαία και έγραψε την εξής λεζάντα: «Συνέχισε να κατακτάς τους αιθέρες. Μας δείχνεις το δρόμο της επιτυχίας. Μας κάνεις υπερήφανους #Κατερίνα Στεφανίδη».
Χάλκινο για τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν
Νωρίτερα, το χάλκινο μετάλλιο είχε κατακτήσει η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 2η ημέρα του 34ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και χάρισε στη χώρα μας το 28ο μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, στην 3η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό κλειστού, συμμετείχε για 2η φορά σε τελικό και κατάφερε με 14.24μ να πάρει την τρίτη θέση και να κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.