Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου!

Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου!

Εξασφάλισε το μετάλλιο με άλμα στα 4,85 - Χάλκινο στο τριπλούν για τη Βούλα Παπαχρήστου

Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου!
Με άλμα στα 4.85' η Κατερίνα Στεφανίδη εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, συνεχίζοντας το σερί της των χρυσών μεταλλίων μετά τους ολυμπιακούς αγώνες! Η Κατερίνα Στεφανίδη συνέχισε  τις προσπάθειές της στο 4.91 για να κυνηγήσει και το ρεκόρ αγώνων, χωρίς να το καταφέρει.

 Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν το φαβορί στο επί κοντώ γυναικών για το χρυσό μετάλλιο στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου και το επιβεβαίσε με τον καλύτερο τρόπο. Η Ελληνίδα αθλήτρια μετά το ασημένιο μετάλλιο πριν από δύο χρόνια στην Πράγα έφθασε στην κορυφή και αυτής της διοργάνωσης.

Η κατάταξη:
Κλείσιμο
1.Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα) 4.85μ
2.Λίζα Ρίζιχ (Γερμανία) 4.75μ
3.Αντζέλικα Μπένγκτσον (Σουηδία) 4.55μ
3.Μαρίνα Κιλίπκο (Ουκρανία) 4.55μ
5.Μιχαέλα Μέιγερ (Σουηδία) 4.55μ
6.Λίζα Γκούναρσον (Σουηδία) 4.55μ
6.Μίνα Νικάνεν (Φινλανδία) 4.55μ
8.Βίλμα Μούρτο (Φινλανδία) 4.40μ
8.Τίνα Σούτεχ (Σλοβενία) 4.40μ
10.Ανίκα Ρόλοφ (Γερμανία) 4.40μ
11.Αντζέλικα Μόσερ (Ελβετία) 4.40μ
12.Ιρίνα Γιακάλτσεβιτς (Λευκορωσία) 4.40μ
13.Ρομάνα Μαλακόβα (Τσεχία) 4.40μ


Θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου 


Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η νέα χρυσή διάκρισή σας αποτελεί εμβληματική, κυριολεκτικώς, επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου σας», σημειώνει ο κ. Παυλόπουλος και τονίζει:









«Συνδυαζόμενη δε με το γενικώς αναγνωρισμένο ήθος σας, συνθέτει ένα πραγματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά αλλά και μια ουσιαστική συμβολή στην στήριξη του κύρους της Πατρίδας μας μέσα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Θερμά συγχαρητήρια».

Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Την Κατερίνα Στεφανίδη συγχαίρει για το «χρυσό» που κατέκτησε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, επισημαίνει ότι «οι αθλητές μας συνεχίζουν να διακρίνονται στις διεθνείς διοργανώσεις. Συγχαρητήρια Κ.Στεφανίδη για το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου», καταλήγει.





Μητσοτάκης: «Μας κάνεις υπερήφανους Κατερίνα Στεφανίδη


Με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε μία φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας με την ελληνική σημαία και έγραψε την εξής λεζάντα: «Συνέχισε να κατακτάς τους αιθέρες. Μας δείχνεις το δρόμο της επιτυχίας. Μας κάνεις υπερήφανους #Κατερίνα Στεφανίδη».





Χάλκινο για τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν
Νωρίτερα, το χάλκινο μετάλλιο είχε κατακτήσει η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 2η ημέρα του 34ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και χάρισε στη χώρα μας το 28ο μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, στην 3η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό κλειστού, συμμετείχε για 2η φορά σε τελικό και κατάφερε με 14.24μ να πάρει την τρίτη θέση και να κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση.




 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης