Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν βατή κλήρωση ενώ ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε πολύ πιο δύσκολο όμιλο στο Europa League - Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις, Αστάνα στο 2ο όμιλο - Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Λίμπερετς, Καραμπάγκ στον 10ο - Ο Παναθηναϊκός στον 7ο όμιλο με Άγιαξ, Σταντάρ Λιέγης και Θέλτα!
UPD:
Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη (κυρίως για τον Παναθηναϊκό), θα μπορούσε όμως να είναι και πολύ χειρότερη (αρκεί να δει κανείς τον πρώτο (Μάντσεστερ, Φενέρ, Φέγενορντ) ή τον τρίτο όμιλο (Άντερλεχτ, Σεντ Ετιέν, Μάιντς) η κλήρωση των ομίλων του Europa League που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Ο Ολυμπιακός ως επικεφαλής του 2ου ομίλου βρέθηκε μαζί με ΑΠΟΕΛ (όπου θα συναντήσει ως αντίπαλο τον Γιαννιώτα), Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) και Αστάνα (Καζακστάν).
Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον 10ο όμιλο όπου επικεφαλής είναι η Φιορεντίνα (αντίπαλοι και προ διετίας στη διοργάνωση) και οι Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία), Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν).
Ενώ ο Παναθηναϊκός που ήταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας βρέθηκε στον 7ο όμιλο όπου ήδη είχαν κληρωθεί Άντερλεχτ , Άγιαξ (με αυτές τις δύο ομάδες έχει παρελθόν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα) και την Ισπανική Θέλτα
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.