Γαλλία-Ιρλανδία 2-1: Ένα μαγικό τετράλεπτο του Γκριεζμάν αρκούσε για τους «τρικολόρ»

Γαλλία-Ιρλανδία 2-1: Ένα μαγικό τετράλεπτο του Γκριεζμάν αρκούσε για τους «τρικολόρ»

Ανατροπή για τους Γάλλους μέσα σε 4 λεπτά με δύο γκολ του Γκριεζμάν - Ο Γάλλος ισοφάρισε με κεφαλιά στο 57' και στο 61' έκανε το 2-1 με κοντινό σουτ - Οι Ιρλανδοί είχαν προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με πέναλτι του Μπρέιντι -Με 10 παίκτες οι Ιρλανδοί από το 65ο λεπτό λόγω αποβολής του Ντάφι

Γαλλία-Ιρλανδία 2-1: Ένα μαγικό τετράλεπτο του Γκριεζμάν αρκούσε για τους «τρικολόρ»
Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ άσχημα για τους τρικολόρ αφού σχεδόν με την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία οι Γάλλοι έπαθαν ψυχρολουσία. Οι Ιρλανδοί άνοιξαν το σκορ με πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό, όμως οι Γάλλοι αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο. Μέσα σε 10 λεπτά, από το 57ο μέχρι το 67ο λεπτό με δύο γκολ του Γκριεζμάν γύρισαν το σκορ σε 2-1 και κέρδισαν την αποβολή του Ντάφι.

Αμέσως μετά την σέντρα που έκαναν οι Ιρλανδοί, ο Πογκμπά έκανε ένα αψυχολόγητο πέναλτι λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του αγώνα. Ο Ιταλός Ριτσόλι καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπρέιντι.

Ο Ιρλανδός ευστόχησε και έκανε το 0-1 προκαλώντας παγωμάρα στις εξέδρες του γηπέδου.


Κλείσιμο

Η «λύτρωση» για τους Γάλλους ήρθε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Γκριεζμάν, που έφερε το παιχνίδι στα ίσα, 1-1.



Τέσσερα λεπτά αργότερα ο άσος της Ατλέτικο έστειλε τους Γάλλους στον έβδομο ουρανό. Ο Ζιρού έκανε κεφαλιά πάσα και ο Γκριεζμάν με κοντινό αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το σκορ σε 2-1 δίνοντας προβάδισμα στη γαλλική ομάδα.



Στο 65' η Ιρλανδία έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Ντάφι ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Αντουάν Γκριεζμάν, που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Ράντολφ και έτσι ο Ριτσόλι τον έστειλε στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα.



Οι Γάλλοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ, όταν ο Ζινιάκ (πήρε τη θέση του Ζιρού) με πλασέ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 75'.

Οι Ιρλανδοί παραδόθηκαν μετά το δεύτερο γκολ και η συνέχεια ανήκε στους Γάλλους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να τριπλασιάσουν τα γκολ τους και το σκορ έμεινε ως είχε μέχρι τη λήξη.

Το 0-1 από τον Μπρέιντι

0-1 : Robbie Brady Goal από Sports_HD



Το 1-1 από τον Γκριεζμάν στο 58'



Το 2-1 από τον Γκριεζμάν στο 61'



Δείτε την αποβολή του Ντάφι στο 65'

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης