Τελικό σκορ: Κροατία-Πορτογαλία 0-1

Τελικό σκορ: Κροατία-Πορτογαλία 0-1

Με γκολ του Κουαρέσμα στο 117ο λεπτό - Είχε προηγηθεί δοκάρι για τους Κροάτες με τον Πέρισιτς - Με την Πολωνία θα αναμετρηθεί η Πορτογαλία στη φάση των «8»

Τελικό σκορ: Κροατία-Πορτογαλία 0-1
Σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, η Πορτογαλία κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «8» του Euro αφήνοντας την Κροατία στα κρύα του λουτρού αφού η ομάδα του Φερνάντο Σάντος πέτυχε το νικητήριο γκολ τρια λεπτά πριν ο αγώνας οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι!

Συγκεκριμένα, στο 117ο λεπτό του αγώνα, ενώ βρισκόμασταν στο β' ημίχρονο της παράτασης, η Πορτογαλία άνοιξε το σκορ με γκολ του Κουαρέσμα και αγκάλιασε την πρόκριση στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ακριβώς πριν σημειωθεί το γκολ της Πορτογαλίας η Κροατία είχε δοκάρι με τον Πέρισιτς.

Κι όλα αυτά σε ένα ματς που αν τελείωνε στο 116ο λεπτό και οδηγούνταν στη διαδικασία των πέναλτι, με βεβαιότητα δεν θα ήταν ένα από τα ματς που θα αναπολούμε όταν το Euro θα έχει τελειώσει.

Η ομάδα του Σάντος πήρε την πρόκριση χωρίς να προσφέρει θέαμα. Στη φάση των «8» θα αντιμετωπίσει την Πολωνία προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδό της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Euro.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης