Τα προβλήματα για τους φωτογράφους και τους αθλητές στους μικρούς χώρους των αγωνισμάτων Κλειστού Στίβου είναι γνωστά. Όμως στην περίπτωση του αθλήματος της γυναικείας σφαιροβολίας, τα πράγματα... ξέφυγαν λιγάκι.
Το περιστατικό που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός είναι από τα σπάνια που συμβαίνουν στους αθλητικούς χώρους. Η αμερικανίδα σφαιροβόλος Kendel Williams έκανε την προσπάθειά της, όμως η τεσσάρων κιλών σφαίρα δεν έπεσε εντός των προβλεπόμενων ορίων αλλά πάνω σε έναν φωτογράφο που βρισκόταν δίπλα στην περιοχή και κατέγραφε την προσπάθειά της.
Πάντως όπως φαίνεται, ο φωτογράφος ήταν ιδιαίτερα τυχερός καθώς η σφαίρα δεν τον τραυμάτισε ούτε τον ίδιο ούτε τον πανάκριβο εξοπλισμό του. Τουλάχιστον την επόμενη φορά θα είναι πολύ πιο προσεκτικός για το που κάθεται για να πιάσει την είδηση χωρίς να γίνεται ο ίδιος η είδηση.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.