Σε πολύ υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενημερώνει πως μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περισσότερα από 5.000 κάρτες διαρκείας για την σεζόν 2014-15
Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουν πωληθεί πάνω από 5.000 διαρκείας ενώ υπήρξε αυξημένη κίνηση την Παρασκευή (18/7), μέρα η οποία είναι η τελευταία για τις ανανεώσεις των κατόχων των περσινών διαρκείας.
Ο τυχερός αυτή τη φορά ήταν ο Ευκλείδης Στεφανίδης, ο οποίος παρέλαβε το δώρο του από το PAOK Official Store. O Ευκλείδης, ο οποίος είναι κάτοχος διαρκείας τα τελευταία 5 χρόνια, στη θύρα 6 πλέον, δήλωσε: ” Φέτος με τα νέα παιδιά και τον καινούργιο προπονητή πιστεύω ότι θα κάνουμε την έκπληξη εκεί που δεν μας περιμένουν. Πιστεύω πολύ στο νέο αίμα και ελπίζω να δικαιωθώ. Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ευθύμης Κουλούρης. Ευχαριστώ πολύ για το δώρο και ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες.”
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.