Οριστικά στο ΟΑΚΑ ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού
Περίπου 30.000 θέσεις θα μείνουν κενές για λόγους ασφαλείας - Από 21.300 εισιτήρια θα πάρει κάθε ομάδα
Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως προκύπτει από την πρώτη ενημέρωση που έφθασε στα γραφεία της Τούμπας, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν στις 26 Απριλίου, το Σάββατο μετά το Πάσχα, αφού η Αστυνομία έδωσε το «ok».
Στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των ομάδων και των αρχών, αποφασίστηκε οι δύο φιναλίστ να πάρουν από 21.300 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.
Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, η σέντρα του αγώνα προγραμματίστηκε για τις 20:30 του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014.
Παρ' όλα αυτά, εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΟ και της Πολιτείας σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα, αφού από την Ομοσπονδία σκέφτονται ακόμα και τη μεταφορά του σε άλλη πόλη, χωρίς αυτό το σενάριο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.