Επιμένει για Σουάρες η Ρεάλ και δίνει ως αντάλλαγμα τον Μπενζεμά!

Επιμένει για Σουάρες η Ρεάλ και δίνει ως αντάλλαγμα τον Μπενζεμά!

Το μεταγραφικό σίριαλ γύρω από τον Λουίς Σουάρες καλά κρατεί και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν «παραιτείται» από τη διεκδίκηση του επιθετικού της Λίβερπουλ

Επιμένει για Σουάρες η Ρεάλ και δίνει ως αντάλλαγμα τον Μπενζεμά!
Το μεταγραφικό σίριαλ γύρω από τον Λουίς Σουάρες καλά κρατεί και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν «παραιτείται» από τη διεκδίκηση του επιθετικού της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Star», μια ιδέα της διοίκησης των «μερένγκες» είναι να προσφέρει στη Λίβερπουλ 20 εκατ. στερλίνες και τον Καρίμ Μπενζεμά, προκειμένου να καλύψει τα περίπου 40 εκατ., που είχε απαιτήσει ο σύλλογος του «Άνφιλντ».

Κλείσιμο
Το πρόβλημα, στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσε να είναι η άρνηση του πρώην επιθετικού της Λιόν, καθώς ο Γάλλος διεθνής δεν δείχνει να ενθουσιάζεται στην προοπτική μετακόμισης στην «αυλή» του Μπρένταν Ρότζερς.

Αν συμβεί αυτό, θα ήταν δύσκολο για τη Ρεάλ να κλείσει τη συμφωνία, χωρίς να πουλήσει κάποιο από τα πολύτιμα «κομμάτια» της.

Σε αυτή την περίπτωση οι Φάμπιο Κοεντράο, Σάμι Κεντίρα και Άνχελ Ντι Μαρία θα ήταν μεταξύ των πιθανών διαπραγματευτικών ατού για την απόκτηση του Σουάρες.

Για τον Ουρουγουανό άσο αναμένεται να κινηθεί εκ νέου και η Άρσεναλ, ωστόσο η διοίκηση των «reds» έχει ξεκαθαρίσει ότι, αν είναι να φύγει ο παίκτης, τότε θα είναι καλύτερα αυτό να συμβεί για ομάδα εκτός Αγγλίας.

Ένα άλλο ζήτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσον συμφέρει τη Λίβερπουλ μια τέτοια μεταγραφή, από τη στιγμή που το δίδυμο του Ουρουγουανού άσου με τον Στάριντζ έχει δέσει απόλυτα στην επίθεση, ενώ και η ομάδα κάνει, για πρώτη φορά έπειτα από τουλάχιστον μια δεκαετία, πορεία πρωταθλητισμού...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης