Ισινμπάγεβα κατά των ομοφυλόφιλων

Ισινμπάγεβα κατά των ομοφυλόφιλων

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνονται τέτοια πράγματα γιατί είμαστε κανονικοί, φυσιολογικοί άνθρωποι, δήλωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια

Μεγάλο ενδιαφέρον στο 4ο SEEED του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ. Ευρώπης
Ισινμπάγεβα κατά των ομοφυλόφιλων
Επίθεση στις Σουηδές συναθλήτριές της που έβαψαν τα νύχια τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου, σε ένδειξη συμπαράστασης στους ομοφυλόφιλους της Ρωσίας, εξαπέλυσε η Γέλενα Ισινμπάγεβα.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια εξέφρασε με αυτό τον τρόπο ανοικτά τη στήριξή της στη νέα νομοθεσία κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας που ψήφισε η Δούμα.

«Εάν επιτρέψουμε να προάγονται και να γίνονται όλα αυτά τα πράγματα στο δρόμο, φοβόμαστε πολύ για το έθνος μας, γιατί θεωρούμε τους εαυτούς μας φυσιολογικούς, κανονικούς ανθρώπους, δήλωσε η Ισινμπάγεβα, που κέρδισε την Τετάρτη την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενείται στη Μόσχα.

Κλείσιμο
Ζούμε, αγόρια με γυναίκες και γυναίκες με αγόρια, συμπλήρωσε. «Όλα πρέπει να είναι καλά, Έρχεται από την ιστορία. Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα, τέτοιου είδους προβλήματα στη Ρωσία, και δεν θέλουμε να έχουμε τέτοια στο μέλλον», κατέληξε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και χρυσή ολυμπιονίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης