Τζανακόπουλος: «Να ξαναγράψει τη δήλωσή της η κυρία Σπυράκη» αναφορικά με το θέμα των «οχτώ»

Τζανακόπουλος: «Να ξαναγράψει τη δήλωσή της η κυρία Σπυράκη» αναφορικά με το θέμα των «οχτώ»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είχε εξαπολύσει πυρά κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι «συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά σε μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, παραβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και μέλος της Ε.Ε.»

Τζανακόπουλος: «Να ξαναγράψει τη δήλωσή της η κυρία Σπυράκη» αναφορικά με το θέμα των «οχτώ»
Να ξαναγράψει τη δήλωσή της αφού ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των οκτώ τούρκων αξιωματικών συνέστησε στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, που ανέφερε ότι «η κυβέρνηση συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά σε μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει: «Η κ. Σπυράκη δεν άκουσε την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κ. Σπυράκη να ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κ. Σπυράκη αφού ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης να ξαναγράψει τη δήλωσή της».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, με αφορμή το αίτημα αναίρεσης ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.

Μεταξύ άλλων η κυρία Σπυράκη είπε:
Κλείσιμο
«Η κυβέρνηση, εδώ και εβδομάδες, δεν διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Ερντογάν, ότι ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε να δρομολογήσει την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών. Οι οκτώ αξιωματικοί που κατέφυγαν στην Ελλάδα δεν μπορούν να εκδοθούν στην Τουρκία υπό τις παρούσες συνθήκες. Το αποφάσισε αμετάκλητα ο 'Αρειος Πάγος. Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά σε μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, παραβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και μέλος της Ε.Ε.».

Απάντηση Σπυράκη: «Λίγη ακόμη υπομονή...» κύριε Τζανακόπουλε

Λίγη ώρα αργότερα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, απάντησε στις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου, δηλώνοντας: 
 
«Ο κ. Τζανακόπουλος θα ήθελε προφανώς να γράφει και να εγκρίνει ο ίδιος τις ανακοινώσεις της Αντιπολίτευσης. Του συστήνουμε να κάνει λίγη ακόμη υπομονή…».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης