Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΘΕΜΑ 104,6: Εκρηκτική η ανάγκη για αποσυμφόρηση των νησιών

Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΘΕΜΑ 104,6: Εκρηκτική η ανάγκη για αποσυμφόρηση των νησιών

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ζήτησε αναθεώρηση της Συνθήκης του Δουβλίνου επισημαίνοντας ότι «υπερφορτώνεται η χώρα και σε λίγο θα έχουμε ξανά εικόνες όπως αυτές με μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας

Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΘΕΜΑ 104,6: Εκρηκτική η ανάγκη για αποσυμφόρηση των νησιών
Εκρηκτική χαρακτήρισε την ανάγκη για αποσυμφόρηση των νησιών ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6
ένα 24ωρο
μετά τα νέα άγρια επεισόδια στη Μόρια.

«Αυτά τα φαινόμενα με τα επεισόδια είναι αναμενόμενα όταν υπάρχει μια υπερσυσσώρευση πληθυσμού ανθρώπων σε εξαιρετικά δύσκολες και πολλές περιπτώσεις άθλιες συνθήκες. Όταν αυτοί οι άνθρωποι λιμνάζουν στην αβεβαιότητα αυξάνεται η παραβατικότητα και μέσα στον πληθυσμό και προς τα έξω» είπε ο κ. Μιχαηλίδης επισημαίνοντας ότι υπάρχει ζήτημα με τον έλεγχο των προσφυγικών ροών από την Τουκρία που «ρυθμίζονται με τους ρυθμους τους (σ.σ. των Τούρκων)».
Κλείσιμο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε αναθεώρηση της Συνθήκης του Δουβλίνου επισημαίνοντας ότι «υπερφορτώνεται η χώρα και σε λίγο θα έχουμε ξανά εικόνες όπως αυτές με μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας. Όταν φεύγουν από εδώ και σωρεύονται αλλού».

Κληθείς να σχολιάσει τη θέση Γιούνκερ ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ακροδεξιός ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «αυτό δεν έχει πραγματική βάση. Είναι γνωστό ότι ανήκει στο χώρο της λαϊκής δεξιάς αλλά δεν μπορούμε να τον κατατάξουμε στον χώρο της άκρας δεξιάς. Υπήρξε ένας έντιμος κυβερνητικός εταίρος διατηρώντας σε ζητήματα που θεωρούσε κεφαλαιώδη τη θέση του».

Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς αφού υποστήριξε ότι «στην πράξη δεν έχουν σχέση με την πρώτη κατοικία» στη συνέχεια καταφέρθηκε κατά των πρώην συντρόφων του στη Λαϊκή Ενότητα λέγοντας ότι «τους αδικεί η πρακτική με τα επεισόδια και τις συγκεντρώσεις. Εκεί έχει εστιαστεί η πολιτική τους επιβιώση και αυτό με θλίβει».

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε, τέλος, «δικαιολογημένη σε ένα βαθμό» την πρακτική των τροπολογιών της τελευταίας στιγμής επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι «η βροχηδόν έλευση διαφόρων τροπολογιών σε άσχετα νομοσχεδια δεν είναι η καλύτερη κοινοβουλευτική πρακτική».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης