Θεοχαρόπουλος: Πραγματικά λυπάμαι για τον Κουβέλη

Θεοχαρόπουλος: Πραγματικά λυπάμαι για τον Κουβέλη

Ο Πρόεδρος της; ΔΗΜΑΡ δεν έκρυψε την έντονη δυσφορία του για τις δηλώσεις του προκατόχου του λέγοντας ότι λυπάται για όλα όσα λεει και πράττει το τελευταίο διάστημα ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος Φ. Κουβέλης

Θεοχαρόπουλος: Πραγματικά λυπάμαι για τον Κουβέλη
Τη λύπη του για τη στάση του Φώτη Κουβέλη εξέφρασε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρο της ΔΗ.ΜΑΡ. κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Θεοχαρόπουλος ρωτήθηκε
για τις δηλώσεις που έκανε ο ιδρυτής του κόμματος κ. Φώτης Κουβέλης ότι το 2015 ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ότι θα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε λέγοντας τα εξής: «Για όλα όσα λέει και πράττει το τελευταίο χρονικό διάστημα, λυπάμαι. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Πραγματικά λυπάμαι. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του και αναφερόμενος στις διεργασίες που συντελούνται στον χώρο της κεντροαριστεράς ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε πως το πρόβλημα της κεντροαριστεράς είναι ο κατακερματισμός των δυνάμεων της. «Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε ενότητα, για έναν ισχυρό προοδευτικό χώρο, ο οποίος θα έχει σαφή ιδεολογική οριοθέτηση τόσο από τη ΝΔ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος. 

Τέλος ο κ. Θεοχαρόπουλος εκτίμησε ότι «παρά την κυβερνητική προπαγάνδα τον Μάρτιο δεν θα μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση και δεν θα κλείσει η αξιολόγηση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης