ΝΔ: Ο Τσίπρας εξαπατά το λαό - Έχουν ήδη ανακηρυχθεί οι οριστικοί υπερθεματιστές

ΝΔ: Ο Τσίπρας εξαπατά το λαό - Έχουν ήδη ανακηρυχθεί οι οριστικοί υπερθεματιστές

Να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Νίκος Παππάς, οι τέσσερις πλειοδότες και όσοι εμπλέκονται με το διαγωνισμό, λέει η ΝΔ

ΝΔ: Ο Τσίπρας εξαπατά το λαό - Έχουν ήδη ανακηρυχθεί οι οριστικοί υπερθεματιστές
Για νέα προσπάθεια να εξαπατήσει το λαό σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες
κατηγορεί τον πρωθυπουργό η ΝΔ. Αφού χαρακτηρίζει το διαγωνισμό ως παρωδία και απαξιωμένο στη συνείδηση των πολιτών τονίζει ότι όταν ο κ.Τσίπρας επιχειρεί εξαπάτηση όταν λέει ότι δεν θα πάρει άδεια όποιος από τους υπερθεματιστές δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Κλείσιμο
Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ.Τσίπρας «δεν έχει ενημερωθεί» ότι ήδη ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος έχει κιόλας ανακηρύξει ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις πλειοδότες. Σ' αυτή τη βάση, η ΝΔ καλεί τον κ.Τσίπρα να αποδεχθεί το αίτημά της και να εμφανισθούν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, οι τέσσερις πλειοδότες, αλλά και όσοι έχουν εμπλοκή στη διαδικαδία, που όπως σημειώνεται «εξελίσσεται σε φιάσκο».


Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει το διαγωνισμό – παρωδία που έστησε η Κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες.
 
Γι' αυτό, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί και πάλι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι όποιος από τους “προσωρινούς υπερθεματιστές” δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα πάρει άδεια.
 
Λυπούμαστε που θα τον στεναχωρήσουμε, αλλά τον ενημερώνουμε, αφού, όπως όλα δείχνουν, δεν τον ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κυρία Γεροβασίλη, ότι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, με την υπ’ αριθμό 239/9.9.2016 απόφασή του, που ενέκρινε το υπ’ αριθμό 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις (4) πλειοδότες.
 
Επομένως, αναμένουμε ο κ. Τσίπρας να αποδεχθεί το αίτημά μας και να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κ. Παππάς, οι πλειοδότες, καθώς και όσοι έχουν άμεση εμπλοκή στη διαγωνιστική διαδικασία, που εξελίσσεται σε φιάσκο».
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης