Λεβέντης: Η prive φρεγάτα Τσίπρα - Καμμένου μυρίζει εκλογές

Λεβέντης: Η prive φρεγάτα Τσίπρα - Καμμένου μυρίζει εκλογές

«Βλέπω η μια αποτυχία να διαδέχεται την άλλη. Βλέπω την Ελλάδα να είναι βομβαρδιζόμενο κτίριο από παντού», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Λεβέντης: Η prive φρεγάτα Τσίπρα - Καμμένου μυρίζει εκλογές
Για «prive φρεγάτα» που διέθεσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο για τον εορτασμό του Πάσχα μίλησε ο κ. Βασίλης Λεβέντης
στη Βουλή, σχολιάζοντας στη συνέχεια ότι «το θέμα της πριβέ φρεγάτας εμένα μου μυρίζει εκλογές».
«Βλέπω η μια αποτυχία να διαδέχεται την άλλη. Βλέπω την Ελλάδα να είναι βομβαρδιζόμενο κτίριο από παντού. Εμένα πάντως το θέμα της πριβέ φρεγάτας μου μυρίζει εκλογές. Έτσι συμπεριφέρονταν και ο Καραμανλής το 2009» είπε χαρακτηριστικά.

«Την ημέρα του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί πηγαίνουν σε στρατόπεδα. Πήρα να δω που θα πάει ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μου ελέχθη ότι οι Τσίπρας-Καμμένος θα πάνε, αλλά δεν μπορούν να πάνε οι άλλοι αρχηγοί. Μου είπαν ότι θα ανεβούν σε φρεγάτα 12 μίλια από την ακτή. Βλέπω και τον κ. Μητσοτάκη στον επιτάφιο και τον ρώτησα αν είναι καλεσμένος και μου είπε «όχι, το κάνουν prive». Πήγε ο πρωθυπουργός και έλεγε στους στρατιωτικούς ότι είναι στο πλευρό τους και την ίδια ώρα η Τουρκία έκανε περιπάτους», ανέφερε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.
Κλείσιμο

Αναφορικά με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αλλά και την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης είπε πως «το Σαββατοκύριακο θα κληθούμε να ψηφίσουμε νομοσχέδια που δεν είναι προϊόν συμφωνίας με τεχνικά κλιμάκια που σημαίνει μονομερείς ενέργειες. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν οι Ευρωπαίοι φοβηθούν τον κ.
Τσίπρα
και θα του δώσουν τα λεφτά ή θα έχουμε και πάλι διλήμματα. Κοντός ψαλμός αλληλούια».

Προς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: δεν σας φτάνει ο μισός μισθός;

Ο κ. Λεβέντης μίλησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, υποστηρίζοντας ότι «το θέμα που τόνισε η ΝΔ δεν το βρίσκω σημαντικό γιατί δεν διάβαζε κείμενο ήταν υπερβολή της ΝΔ. Δεν εννοούσε ο Πρόεδρος ότι αν δεν μας θέλουν πάμε στην δραχμή». Ωστόσο πρόσθεσε πως «ο κ. Παυλόπουλος είπε όμως μετά κάτι άλλο πολύ σημαντικό ότι στην 4η εθνοσυνέλευση του Καποδίστρια ένα από τα ψηφίσματα ήταν η χορηγία προς πρωθυπουργό που ουδέποτε έλαβε και πρόσθεσε ότι και ο ίδιος θα βαδίσει στα χνάρια του Καποδίστρια. Δίπλα μου ήταν 2 βουλευτές ο κ. Μανιάτης και ένας του ΣΥΡΙΖΑ και τους λέω αν κατάλαβαν τι είπε. Εγώ κατάλαβα ότι θα παραιτηθεί από το μισθό του. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μου είπε «αν κοπούν οι μισθοί πως θα ζήσουμε;».

Η αναφορά του κ. Λεβέντη προκάλεσε αντιδράσεις από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να επιμένει «ο μισθός του βουλευτή είναι 7.000 ευρώ», ενώ στις παρατηρήσεις βουλευτών ότι είναι λιγότερα απάντησε «μου λέτε ότι είναι 5 χιλιάδες ευρώ. Βουλευτής είμαι και εγώ και ξέρω. Ο μισός δεν σας φτάνει; Πάρτε τους μισθούς σας, αλλά πηγαίνετε στα χωριά σας να δείτε τι λέει ο λαός».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης