Καβγάς Παππά-Δένδια στο Τwitter για τον Μεταξά και τη Χ.Α

Καβγάς Παππά-Δένδια στο Τwitter για τον Μεταξά και τη Χ.Α

Παππάς: Θα ανακαλέσεις τη δήλωση περί Μεταξά; - Δένδιας: Δεν το κάνω, αν διαφωνείς είναι δικό σου πρόβλημα 

Καβγάς Παππά-Δένδια στο Τwitter για τον Μεταξά και τη Χ.Α
Στις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Δένδια στη Βουλή για τον Ιωάννη Μεταξά και τα περί «τσουβαλιάσματος εκ μέρους της Αριστεράς» αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος πρόσφατα χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης γράφοντας: «Δεν υπάρχει ακροδεξιός στη Νέα Δημοκρατία λένε… Αλλά ο Νίκος Δένδιας, από βήματος Βουλής, «δεν χαρίζει τον Μεταξά στην Χρυσή Αυγή». Και ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως χειρότερος πρωθυπουργός μεταπολεμικά (και από Παπαδόπουλο) είναι ο Τσίπρας. Μπράβο Κυριάκο Μητσοτάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς στο Τwitter.   

Το... τιτίβισμα του υπουργού Επικρατείας δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κοιβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ο οποίος απάντησε στον κ. Παππά: «Άρα εσείς που ήσασταν μαζί με τη Χρυσή Αυγή στις πλατείες και στο δημοψήφισμα, είστε καραμπινάτος ακροδεξιός!».
«Θα μπορούσατε απλώς να ανακαλέσετε τη δήλωση περί Μεταξά. Θα το κάνετε;» ανταπάντησε ο υπουργός για να πάρει ξεκάθαρο μήνυμα από τον κ. Δένδια ότι δεν πρόκειται να το κάνει: «Είπα ότι η Χρυσή Αυγή είναι με τον Τσολάκογλου και δεν το ανακαλώ φυσικά. Αν διαφωνείτε, είναι δικό σας πρόβλημα». 
Κλείσιμο




Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες, είχε απαντήσει στην αναφορά του βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, στον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, επί εποχής του οποίου οι κομμουνιστές φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν, κλήθηκαν να υπογράψουν «δηλώσεις μετανοίας» και όταν με την κήρυξη του πολέμου, ζήτησαν να σταλούν στα μέτωπα, παραδόθηκαν από την κυβέρνηση Μεταξά στους κατακτητές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, παρενέβη τότε και μίλησε για «τσουβάλιασμα εκ μέρους της Αριστεράς» τονίζοντας ότι «ο Μεταξάς δεν πρέπει να χαρίζεται στη Χρυσή Αυγή, επειδή είπε το ΟΧΙ στους Ιταλούς»… Ο Νίκος Δένδιας μάλιστα είπε χαρακτηριστικά, ότι αν πρέπει κάποιος να «χρεωθεί» στη Χρυσή Αυγή (στην οποία απαντούσε η αναφορά του Θανάση Παφίλη), αυτός πρέπει να είναι ο στρατηγός Τσολάκογλου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης