Κατέθεσε στεφάνι και έφυγε τρέχοντας ο Τσίπρας από το Πολυτεχνείο

Κατέθεσε στεφάνι και έφυγε τρέχοντας ο Τσίπρας από το Πολυτεχνείο

Για να αποφύγει τις αποδοκιμασίες από τους συγκεντρωμένους - Τρολάρισμα στο Twitter για την απόπειρα του πρωθυπουργού να δείξει ότι δεν τρέχει τίποτα

Κατέθεσε στεφάνι και έφυγε τρέχοντας ο Τσίπρας από το Πολυτεχνείο
Επεισοδιακή ήταν η κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο που επιχείρησε το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός έφτασε με την συνοδεία του και άντρες της ασφάλειάς του λίγο μετά τις 9 το πρωί, με την όλη διαδικασία να διαρκεί ελάχιστα λεπτά της ώρας.


Κλείσιμο


Ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε το στεφάνι και έφυγε τρέχοντας από το χώρο του Πολυτεχνείου ήταν οι σφοδρές αποδοκιμασίες που δέχθηκε από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι μάλιστα τον περίμεναν και λίγο νωρίτερα είχαν προσπαθήσει να απωθήσουν το κυβερνητικό κλιμάκιο που τον περίμενε. Ο κύριος Τσίπρας κατέθεσε σιωπηλός το στεφάνι στο μνημείο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και αποχώρησε με φανερό τον εκνευρισμό στο πρόσωπό του εν μέσω αποδοκιμασιών από τους συγκεντρωμένους, που κατά κύριο λόγο ανήκαν στην Αριστερά και σε εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις.





Ο πρωθυπουργός είχε επενδύσει πολύ στην επίσκεψή του αυτή στο Πολυτεχνείο, που αν και δεν είχε ανακοινωθεί πολύ νωρίτερα, θέλησε να την εκμεταλλευτεί πολιτικά ως «ο πρώτος πρωθυπουργός που καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο». Μάλιστα το τουίταρε σχετικά και η Αυγή, αν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, στις 17 Νοέμβρη του 2010.





Το τρολάρισμα του Τσίπρα στο Twitter δεν άργησε καθόλου πάντως, με δεκάδες χρήστες να κάνουν για άλλη μια φορά επίδειξη χιούμορ.





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης