Απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου για τον Άγιο Αυγουστίνο και το... σεξ!

Απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου για τον Άγιο Αυγουστίνο και το... σεξ!

«Συμμερίζομαι την προδιάθεση του Αγίου Αυγουστίνου που, πριν γίνει Άγιος, παρακαλούσε τον Θεό να τον κρατήσει μακριά από το αμάρτημα του σεξ. Εγώ όμως τώρα δεν μπορώ να το κάνω» είπε, για να δικαιολογηθεί που κάνει αντιπολίτευση... στην αντιπολίτευση - Σχέδιο αποκρατικοποιήσεων μέχρι τέλος Νοεμβρίου

Απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου για τον Άγιο Αυγουστίνο και το... σεξ!
Για μια ακόμα φορά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος... εκπλήσσει με τις δηλώσεις του, επικαλούμενος εν προκειμένω τον Άγιο Αυγουστίνο.

«Συμμερίζομαι την προδιάθεση του Αγίου Αυγουστίνου που, πριν γίνει Άγιος, παρακαλούσε τον Θεό να τον κρατήσει μακριά από το αμάρτημα του σεξ. Εγώ όμως τώρα δεν μπορώ να το κάνω» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών στη Βουλή.

Η... ασυνήθιστη δήλωσή του έγινε κατά την έναρξη της τοποθέτησής του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών για την ιδιωτικοποίηση των ιπποδρομιών, για να δικαιολογήσει την αδυναμία του να αντισταθεί από το να κάνει αντιπολίτευση... στην αντιπολίτευση.

Ο υπουργός μάλιστα εμφανίστηκε με ιδιαίτερα... κέφια, παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα το υπουργείο του υλοποιεί μία από τις μεγαλύτερες φοροεπιδρομές.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στον κ. Μάκη Βορίδη, που του ζητούσε να υιοθετήσει τροπολογία που είχε ήδη γίνει αποδεκτή από την πλειοψηφία της επιτροπής, ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε χρόνο και σημείωσε: «Κύριε Βορίδη, τα νομικά μου είναι τόσο κακά όσο τα δικά σας οικονομικά»!
Κλείσιμο

Σχέδιο αποκρατικοποιήσεων μέχρι το τέλος Νοεμβρίου
Εκτός αυτών, ο υπουργός είπε ότι ομάδα ειδικών -μια task force, όπως ανέφερε- έχει αναλάβει να αποφανθεί για τα περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.

«Θα αποφανθεί πως θα είναι αυτό το ταμείο, πόσα περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ θα μεταφερθούν, αν θα συνεχίσει να κάνει ιδιωτικοποιήσεις το ΤΑΙΠΕΔ, αν θα πάνε οι τράπεζες και το ΤΧΣ... αν θα πάνε και άλλα περιουσιακά στοιχεία και πώς θα γίνει η διανομή των χρημάτων για την πληρωμή του χρέους και για επενδύσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης