Βίντεο: Δείτε τη Ζωή να τα βάζει με Πρετεντέρη, Σαράφογλου στο Mega

Βίντεο: Δείτε τη Ζωή να τα βάζει με Πρετεντέρη, Σαράφογλου στο Mega

Κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι λένε ψέματα και παραποιούν τις κατά καιρούς δηλώσεις της - Οι... απολαυστικοί διάλογοι της «on air» αντιπαράθεσης

Βίντεο: Δείτε τη Ζωή να τα βάζει με Πρετεντέρη, Σαράφογλου στο Mega
«Φωτιές» άναψε η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας έδειξε από την αρχή τις... διαθέσεις της.

Στην αρχή, η πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε στην παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου και στο Mega, κάνοντας λόγο για ένα κανάλι, «από το οποίο είναι γνωστό ότι ακούγονται ψέματα».

Κλείσιμο


Στις αντιδράσεις των δημοσιογράφων του πάνελ, όπως ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης, η κυρία Κωνσταντοπούλου συνέχισε το ίδιο επιθετικά, κάνοντας λόγο για «λάσπη» που ρίχνει το Mega, ενώ επιτέθηκε στο δημοσιογράφο του «Μεγάλου Καναλιού» και της εφημερίδας «Τα Νέα», κατηγορώντας τον ότι έγραψε ψέματα, όταν έλεγε, μέσα από τη στήλη του, ότι το χρέος είναι βιώσιμο.



Συνεχίζοντας την επίθεσή της στον κ. Πρετεντέρη, τον χαρακτήρισε «αυτοαποκαλούμενο» δημοσιογράφο και υπογράμμισε πως είναι γνωστό ότι το Mega της κάνει... αντιπολίτευση, για να εισπράξει την απάντηση: «Δεν είστε κυβέρνηση, κυρία Κωνσταντοπούλου, για να σας κάνουμε αντιπολίτευση».



Η ίδια επέμεινε, εγκαλώντας για προπαγάνδα τον Γιάννη Πρετεντέρη και κατηγορώντας παράλληλα τους δημοσιογράφους του Mega (Μαρία Σαράφγλου, Νίκο Ευαγγελάτο και Γιάννη Πρετεντέρη) ότι δεν την αφήνουν να μιλήσει, αλλά και ότι παραποιούν τις θέσεις και τα λεγόμενά της.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμεινε για το ζήτημα του χρέους, χαρακτηρίζοντάς το, κατά την πάγια τακτική της, παράνομο, απεχθές και επονείδιστο, ενώ, σε ερωτήσεις για το ποιος θα το χαρακτηρίσει έτσι, απάντησε: «Ευτυχώς, για το χρέος δεν θα αποφασίσουν οι κύριοι Μπόμπολας και Ψυχάρης».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας κ. Μπόμπολας βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ, δίχως ωστόσο να απαντήσει στην ερώτηση της Μαρίας Σαράφογλου, εάν έχει αποδείξεις για τα λεγόμενά της.

Παράλληλα, επέκρινε την υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία απείχε από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ για το χρέος και επέμεινε ότι η Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, την οποία συνέστησε η ίδια στη Βουλή, έχει αποφανθεί, με πόρισμά της, ότι το χρέος είναι παράνομο, επονείδιστο και μη βιώσιμο.

Η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας υποστήριξε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε στη Βουλή για την ψήφιση των προαπαιτούμενων και του τρίτου Μνημονίου ήταν αντιδημοκρατική, καθώς οι βουλευτές που το ψήφισαν, παραβίασαν την εντολή που έδωσε ο λαός με το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Ταυτόχρονα, επέμεινε ότι οι διαδικασίες-εξπρές για την ψήφιση του Μνημονίου στη Βουλή δεν ήταν νόμιμες, καθώς το κοινοβουλευτικό σώμα δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για τις διατάξεις του σχετικού νομοσχεδίου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης