«Έπεσε» το Ιντερνετ για τις διακοπές Τσίπρα στο σκάφος και τη βίλα του κύριου DHI

«Έπεσε» το Ιντερνετ για τις διακοπές Τσίπρα στο σκάφος και τη βίλα του κύριου DHI

Εντύπωση προκάλεσε η σπουδή του κ. Γιώτη (προφανώς υπό τις υποδείξεις της Κουμουνδούρου) να «κλειδώσει» το ανοικτό του προφίλ στο Facebook

«Έπεσε» το Ιντερνετ για τις διακοπές Τσίπρα στο σκάφος και τη βίλα του κύριου DHI
Το γύρο του διαδικτύου με σαφείς αιχμές και σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο ο πρωθυπουργός πέρασε το δύσκολο για τους υπόλοιπους Έλληνες καλοκαίρι με τα capital controls, κάνει η είδηση για τις πριβέ διακοπές του στο Σούνιο στη βίλα και το σκάφος του επιχειρηματία - ιδιοκτήτη της εταιρείας εμφύτευσης τριχών DHI κ. Κώστα Γιώτη. Σχόλια δεικτικά, με χιούμορ αλλά και απογοήτευση για την εμφάνιση δειγμάτων που τα παλιά αστικά κόμματα - όπως ο ΣΥΡΙΖΑ εσχάτως τα χαρακτηρίζει - παρουσίαζαν, δίνουν τον τόνο. Επίσης εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο κ. Γιώτης προφανώς κάτω από τις υποδείξεις της Κουμουνδούρου έσπευσε να κλείσει το ανοικτό του προφίλ στο Facebook σαν να ήθελε να κρύψει κάτι. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρονται σε παρέμβαση που υπήρξε από τον στενό φίλο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχοντα στην εκλογική επιτροπή σε θέματα επικοινωνίας κ. Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος με τηλεφώνημα του και κάτω από την πίεση των γεγονότων απαίτησε να κατέβουν οι φωτογραφίες που παρουσίαζαν τον τέως πρωθυπουργό να οδηγεί το κότερο του mr. DHI και να περνάει τον ελεύθερο του χρόνου στη βίλα του παίζοντας ποδοσφαιράκι. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Αρβανίτης είναι ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον κ. Τσίπρα με τον Κώστα Γιώτη, του οποίου είναι στενός φίλος εδώ και χρόνια. 



Κλείσιμο

Πάντως στα social media και σε πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες, η είδηση σχολιάζεται ποικιλοτρόπως. Για "γιαλαντζί αριστερά που μόλις έπιασε υπουργικό και πρωθυπουργικό στασίδι άρχισε τις βόλτες" κάνει λόγο ο διευθυντής του capital.gr Δημήτρης Παπακωνσταντίνου στο προσωπικό του άρθρο. Σε μια ημέρα που η ελβετική εφημερίδα Neue Zurcher Zeitung ανέφερε πως "δύει το αστέρι του Αλέξη Τσίπρα", ανάλογα υπήρξαν τα σχόλια επάνω στη συγκεκριμένη είδηση και από ιστοσελίδες όπως αυτή του Βήματος που στάθηκε κι αυτό σατην διακοπή λειτουργίας της σελίδας του κ. Γιώτη, του crashonline που αναφέρθηκε σε δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο ενώ ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος στο twitter έγραψε σκωπτικά πως "από μια άποψη βέβαια, η διαπλοκή Τσίπρα με το αφεντικό της DHI είναι σωστή καθώς με αυτά που έκανε μας έχει καραφλιάσει...". 







Όμως και μη επώνυμοι χρήστες όπως ο @Kostas Kap γράφουν "ο κ. Τσίπρας θα ...παράκουσε και θα νόμιζε πως η DHI κάνει εμφύτευση ...μυαλών" ενώ ο @islandlayer λέει πως "η καλύτερη διαπλοκή θα ήταν με την εταιρεία DHL μήπως και γλιτώσουμε από μερικούς...". Άλλοι με τη σειρά τους έκαναν αστειευόμενοι ερωτήσεις για το κατά πόσο ο κ. Τσίπρας όταν οδηγούσε το σκάφος είχε ...δίπλωμα ή για το πόσο γνωρίζει από ναυτοσύνη καθώ; φοβούνταν πως "όπως την Ελλάδα, θα έριχνε κι αυτό το σκάφος στα ...βράχια".









Στο Facebook ανάλογη ήταν η σχολιαστική κινητικότητα με χρήστες να μιλάνε για "εθνικό καράφλιασμα" όπως ο Dimitris X που έγραψε πως "αφού ο πρωθυπουργός έκανε 10.000.000 Έλληνες να καραφλιάσουν μετά ποζάρει με τον mr. DHI γιατί το ...αποτέλεσμα μετράει. Ο Chr. P. ανάρτησε πως "τώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα τάζει μέχρι και μαλλιά για τη φαλάκρα" κάνοντας άμεση αναφορά στις αθρόες πάντα προεκλογικές υποσχέσεις του Αριστερού πολιτικού.




Η μικρή ιδιωτική παραλία μπροστά στην ειδυλλιακή κατοικία του Σουνίου


Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ακόμα και ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε αναφορά χθες το βράδυ στη συνέντευξη του στις επισκέψεις Τσίπρα σε κότερα.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης