Ο Σκουρλέτης χάρηκε επειδή δεν υπηρχαν ουρές στο ATM της Βουλής, όμως...

Ο Σκουρλέτης χάρηκε επειδή δεν υπηρχαν ουρές στο ATM της Βουλής, όμως...

Το απίστευτο περιστατικό με τον υπουργό Εργασίας που πήγε να σηκώσει μετρητά αλλά απογοητεύθηκε - Ακόμα και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «σπεύδουν» να σηκώσουν τα χρήματά τους

Ο Σκουρλέτης χάρηκε επειδή δεν υπηρχαν ουρές στο ATM της Βουλής, όμως...
Ακόμα και εντός της Βουλής των Ελλήνων έχει εξαπλωθεί ο «ιός» της μαζικής φυγής τραπεζικών καταθέσεων.

Τα δύο ATM του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται εντός του κοινοβουλίου, λίγα βήματα από την είσοδο της Ολομέλειας έχουν αδειάσει από βουλευτές και υπαλλήλους που έσπευσαν να «σηκώσουν» τις καταθέσεις τους.

Μεταξύ των βουλευτών που σπεύδουν ακόμα και αυτή την στιγμή να κάνουν αναλήψεις χρημάτων αλλά φεύγουν… απογοητευμένοι είναι και πολλοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παράδειγμα με τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη είναι χαρακτηριστικό. Ο υπουργός βλέποντας την μικρή προσέλευση μπροστά από τα μηχανήματα ανάληψης σχολίασε επικριτικά τον «πανικό» όπως είπε που έχουν σπείρει τα Μέσα Ενημέρωσης. «Υπουργέ δεν υπάρχει ουρά γιατί τα μηχανήματα δεν έχουν λεφτά» του απάντησε ένας υπάλληλος για να το διαπιστώσει και ο ίδιος ο κ. Σκουρλέτης λίγα λεπτά αργότερα. Με την ίδια απογοήτευση αποχώρησε και ο κ. Μάκης Μπαλαούρας και η κυρία Αθανασία Αναγνωστοπούλου.

Πάντως, για να γίνει αντιληπτή η κατάσταση αρκεί να επισημανθεί ότι τα δύο ΑΤΜ «φουλάρουν» με χαρτονομίσματα το μεσημέρι της Παρασκευής με το κλείσιμο του υποκαταστήματος. Ωστόσο, εχθές Παρασκευή η Ολομέλεια δεν είχε εργασίες που σημαίνει ότι η κίνηση εντός του κοινοβουλίου ήταν περιορισμένη. Αμέσως μετά όμως το διάγγελμα του πρωθυπουργού, όλοι σχεδόν οι υπάλληλοι έσπευσαν να «σηκώσουν» χρηματικά ποσά εξαντλώντας το ημερήσιο όριο αναλήψεων. Το ίδιο συνέβη και  σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες εως ότου «στερεύσουν» τα δύο ΑΤΜ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης