Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε για τα παιδιά μας τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε για τα παιδιά μας τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας

«Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία το νωρίτερο δυνατό» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού 

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε για τα παιδιά μας τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας
«Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας στη Βουλή. Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία το νωρίτερο δυνατό», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. 


Ο κ. Θεοδωράκης ακόμη εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θέλει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, αλλά μπορεί να υπάρξει ατύχημα». 
Κλείσιμο

Τόνισε ότι η συμφωνία έπρεπε να γίνει το Μάρτιο και η κυβέρνηση να πάρει τα λεφτά των δανειστών, καθώς ο χρόνος είναι εναντίον της Ελλάδας. 


Ακόμη επισήμανε πως η συμφωνία θα έπρεπε να είχε γίνει το Μάρτιο και ο χρόνος πια δεν είναι με το μέρος της Ελλάδας. 

«Μέσα σε δύο μήνες χάθηκε η εμπιστοσύνη των εταίρων, τη συμφωνία την κάνεις όσο ο άλλος ήταν ζεστός… Ο κ. Τσίπρας μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να καταστρέψει φιλίες πολλών ετών» εξήγησε και συμπλήρωσε: «Χωρίς συγκρούσεις δεν θα βγούμε από την κρίση, οι πολίτες θέλουν σύγκρουση με το κακό παρελθόν, η πλειονότητα του κόσμου θέλει σκληρή διαπραγμάτευση, όχι Κούγκι και δραχμή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε δε ότι «στην Αργεντινή χόρευαν τα δικά τους τσάμικα με τη χρεοκοπία και σύντομα έκαναν πλιάτσικα στα σούπερμαρκετ.» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης