Όταν η Βούλτεψη συνέστησε στον Οικονομέα να αγοράσει χαρτί υγείας...

Όταν η Βούλτεψη συνέστησε στον Οικονομέα να αγοράσει χαρτί υγείας...

H υποψήφια βουλευτής στη Β' Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία έφτασε στα άκρα για να δείξει τι θα γίνει αν βγει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ


Όταν η Βούλτεψη συνέστησε στον Οικονομέα να αγοράσει χαρτί υγείας...
Το ακραίο παράδειγμα του να μην υπάρχει ούτε χαρτί υγείας για τους Ελληνες, όπως συμβαίνει στην Αργεντινή και τη Βενεζουέλα, χρησιμοποίησε η Σοφία Βούλτεψη για να δείξει τι πρόκειται να συμβεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και δεν ακολουθήσει το πρόγραμμα των εταίρων. Η τοποθέτησή της αυτή στο Mega ήρθε ως απάντηση στον Γιώργο Οικονομέα, ο οποίος θέλησε να ειρωνευτεί όσα έλεγε η υποψήφια βουλευτής στη Β' Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία. 

Συγκεκριμένα η κ. Βούλτεψη τόνισε: «Αξιολόγηση δεν ξέρω αν θα γίνει, άρα δεν θα πάρουμε τα λεφτά από το ομόλογο. Τα ομόλογα τα δικά μας δεν θα τα αγοράζουν, άρα Ιούλιο - Αύγουστο, που θα λήξουν τα πολλά ομόλογα, ο κ. Δραγασάκης είπε ότι δεν θα πληρώσουμε, αμα δεν μπορούμε». 

Κλείσιμο
Η ίδια πρόσθεσε ότι χρεοκοπία δεν είναι αυτό που βλέπουμε τώρα, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα σταματήσουν οι εισαγωγές καυσίμων, πρώτων υλών και φαρμάκων.

Μάλιστα, έσπευσε να συστήσει στον κ. Οικονομέα να προμηθευτεί χαρτί υγείας.

Οι δύο παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Mega, πάντως, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για την τοποθέτηση της κ. Βούλτεψη αναφέροντας «έχετε φέρει την καταστροφή», «σας κάνουν κακό αυτά τα πράγματα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης