Ο Χαϊκάλης αποκάλυψε το όνομα του «χρηματιστή» στην Ασφάλεια πριν από τρία 24ωρα

Ο Χαϊκάλης αποκάλυψε το όνομα του «χρηματιστή» στην Ασφάλεια πριν από τρία 24ωρα

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ κατέθεσε στον εισαγγελέα δύο φορές αρνούμενος να κατονομάσει τον μεσάζοντα, έδωσε όμως βίντεο και ηχητικό υλικό για να στηρίξει τις καταγγελίες του

Ο Χαϊκάλης αποκάλυψε το όνομα του «χρηματιστή» στην Ασφάλεια πριν από τρία 24ωρα
Δυο φορές βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης προκειμένου να καταθέσει για τις σημερινές καταγγελίες του περί απόπειρας δωροδοκίας του εν όψει της ψηφοφορίας για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η πρώτη φορά που ο βουλευτής πέρναγε το κατώφλι του εισαγγελέα ήταν 6 Δεκεμβρίου και αφού είχε προηγηθεί συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο.

Τον κ. Χαϊκάλη είχε συνοδεύσει τότε στο Εφετείο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ενημερώσουν τις εισαγγελικές αρχές. Στην συνάντηση αυτή ο κ. Ντιγιάκος ζήτησε από τον κ. Χαϊκάλη 
να καταθέσει και έτσι ο βουλευτής βρέθηκε στο γραφείο του κ. Παναγιωτόπουλου.

Ενώπιον του κ. Παναγιωτόπουλου ο Παύλος
Κλείσιμο
Χαϊκάλης, κατέθεσε στον εισαγγελικό λειτουργό βίντεο και ηχητικό υλικό για να στηρίξει τις καταγγελίες του, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει το πρόσωπο το οποίο, όπως είπε, τον προσέγγισε.

Έξι ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 8.30 το πρωί τις 12ης Δεκεμβρίου ο κ. Χαϊκάλης
επανήλθε στο εισαγγελικό γραφείο με νέο ηχητικό υλικό. Και πάλι, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του εισαγγελέα, δεν αποκάλυψε το πρόσωπο που είχε καταγράψει.

Έτσι, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ο φάκελος της υπόθεσης έφυγε από το Εφετείο προς την Ασφάλεια με την εντολή από τον εισαγγελέα να διαπιστωθεί αν το οπτικοακουστικό υλικό είναι γνήσιο ή προϊόν συρραφής καθώς και αν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις και μάλιστα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Την ίδια ημέρα ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε την πρώτη του κατάθεση στην Ασφάλεια. Ακολουθεί και δεύτερη, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δυο ή τρία εικοσιτετράωρα στην οποία φέρεται να αποκαλύπτει το όνομα του ατόμου για το οποίο κάνει τις καταγγελίες ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πρόσωπο που προέρχεται από τον τραπεζικό χώρο.

Στη συνέχεια η Ασφάλεια έχοντας στα χέρια της το επίμαχο όνομα έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, έγγραφα αιτήματα σε τράπεζες προκειμένου να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του συγκεκριμένου προσώπου και αν πράγματι κινείται στον τραπεζικό χώρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης