Αδωνις: Ο Τσίπρας αντιγράφει τον Παπανδρέου

Αδωνις: Ο Τσίπρας αντιγράφει τον Παπανδρέου

Σε περίπτωση που δεν προκύψει λύση για το χρέος από την διαπραγμάτευση η χώρα θα έχει να ανέβει «μεγαλύτερη ανηφόρα», τόνισε

Αδωνις: Ο Τσίπρας αντιγράφει τον Παπανδρέου
«Εάν δεν έχεις κυβέρνηση πως θα κάνεις διαπραγμάτευση;», είπε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατία, Αδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας την κρισιμότητα της διαπραγμάτευσης για την βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους. 

Όπως σχολίασε, σε περίπτωση που δεν προκύψει λύση για το χρέος από την διαπραγμάτευση η χώρα θα έχει να ανέβει «μεγαλύτερη ανηφόρα». Ακόμη, τόνισε πόσο σημαντική είναι αυτή τη στιγμή η πολιτική σταθερότητα, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εξυπηρέτηση μικροπολιτικού συμφέροντος στο ζήτημα της μικρής ΔΕΗ εκτιμώντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζημία γιατί δεν μπόρεσε να συνασπίσει τα υπόλοιπα κόμματα μαζί του.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega, έστρεψε τα πυρά του και προσωπικά προς τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίον παρομοίασε με τον Γιώργο Παπανδρέου.  «Ο κ. Τσίπρας αντιγράφει την τακτική του Γιώργου Παπανδρέου το θέρος του 2009 που οδήγησε στο μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα στο μνημόνιο καθώς είχε μια προβληματική οικονομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης