Η εκκεντρική υποψήφια του Ποταμιού που τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Δραπετσώνα

Η εκκεντρική υποψήφια του Ποταμιού που τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Δραπετσώνα

Eμφανίστηκε στην πλατεία Πόντου με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γόβες που είχαν για τακούνι δύο νάνους και ένα φλοράλ φόρεμα που παρέπεμπε σε άλλη εποχή

Η εκκεντρική υποψήφια του Ποταμιού που τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Δραπετσώνα
Όλα τα βλέμματα κατάφερε να τραβήξει επάνω της η κυρία Φανή Σπυριδάκη, κατά τη χθεσινή επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές με το «Ποτάμι».

Η υποψήφια του Ποταμιού εμφανίστηκε στην πλατεία Πόντου του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας με ένα εκκεντρικό λούκ, το οποίο περιλάμβανε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γόβες που  είχαν για τακούνι δύο νάνους και ένα φλοράλ φόρεμα που παρέπεμπε σε άλλη εποχή.

Κλείσιμο




Η αλήθεια είναι ότι το Ανοιχτό Θέατρο Χαραυγής, στο οποίο έγινε η παρουσίασε, φαίνεται πως ενέπνευσε την κυρία Σπυριδάκη, η οποία εκτός από επιχειρηματίας και ακτιβίστρια είναι και ηθοποιός.



Γεννημένη στο Ηράκλειο το 1980 και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε υποκριτική στo Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόνη, ενώ εργάστηκε ως ηθοποιός, μεταφράστρια, βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων (Etage Littéraire) στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο άνοιξε το δικό της γαλλικό bistrot και ζει στο κέντρο της Αθήνας όπου έχει αναπτύξει ακτιβιστική δράση για τη βελτίωση της πόλης.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης