Μ. Κεφαλογιάννης: Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ

Μ. Κεφαλογιάννης: Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ

Ο Μιχάλης Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ, οπότε και το κόμμα δεν έχει κάποιον λόγο σήμερα, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ

Μ. Κεφαλογιάννης: Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ
Ο κ. Μιχάλης Λιάπης ιδιωτεύει και δεν είναι στέλεχος της ΝΔ, δήλωσε στον Βήμα FM ο βουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

«Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει. Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος του κόμματος. Αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δε βρίσκεται στις δομές του. Άρα, δεν έχει κάποιον λόγο η ΝΔ σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης