Νέο σοκ στη «βιομηχανία» του πορνό: Νεκρή και η 20χρονη Olivia Nova
Είναι η τέταρτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους δύο μήνες - Είχαν προηγηθεί οι Yurizan Beltran, August Ames και Shyla Stylez
Λίγο μετά τον θάνατο της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, την αυτοκτονία της August Ames και τον θάνατο της Shyla Stylez στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, άλλη μία πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή, εντείνοντας την ανησυχία στη «βιομηχανία» παραγωγής ερωτικών ταινιών.
Πρόκειται για την μόλις 20 ετών Olivia Nova, που είναι η τέταρτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους δύο μήνες.
Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models. Όπως έγινε γνωστό, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε σε διαμέρισμα που διέμενε, στο Λας Βέγκας.
Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου της. Η Nova είχε ξεκινήσει την καριέρα της μόλις την περασμένη χρονιά, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 12 της χρόνια.
Η Nova, που είχε γεννηθεί στη Μινεσότα, είχε αποκαλύψει μέσω Twitter πως είχε περάσει μόνη τα τελευταία Χριστούγεννα, ενώ σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως επόμενος στόχος της ήταν να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο κολέγιο.
Πριν από ένα χρόνο είχε αυτοκτονήσει ο σύντροφός της, όπως γράφει η DailyMail.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους