Παντρεύτηκε για τρίτη φορά ο εφοπλιστής Μιχάλης Γουλανδρής

Παντρεύτηκε για τρίτη φορά ο εφοπλιστής Μιχάλης Γουλανδρής

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο στην Αθήνα 

Παντρεύτηκε για τρίτη φορά ο εφοπλιστής Μιχάλης Γουλανδρής
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ο Μιχάλης Γουλανδρής. Ο γνωστός εφοπλιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Νένα Παρασκευοπούλου, στον Ιερό Ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών, στη Στησιχόρου, κοντά στο διαμέρισμά του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, αυτός είναι ο τρίτος γάμος του κ.Γουλανδρή και το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο. Ο εφοπλιστής, περίμενε στην εκκλησία την αγαπημένη του, αγκαλιά με τον σκύλο του, τον οποίο δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της τελετής. Η νύφη φορώντας νυφικό δημιουργίας ξένου οίκου, έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο.

Κλείσιμο


Μετά το τέλος της τελετής, δόθηκε από την αδερφή του γαμπρού, μικρή γαμήλια δεξίωση στο roof garden του αρχοντικού της διαμερίσματος στην οδό Ηρώδου Αττικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μιχάλης Γουλανδρής και η Νένα Παρασκευοπούλου γνωρίστηκαν πριν από δυο χρόνια στο Ξυλόκαστρο, όπου και παραθέριζε ο εφοπλιστής. Η Νένα Παρασκευοπούλου διατηρεί εξοχικό εκεί και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μετά το μήνα του μέλιτος το ζευγάρι θα παραθέσει μεγάλη δεξίωση για να γνωρίσουν όλοι την κ. Γουλανδρή, στέλεχος της Cosmote.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης