Ο Κώστας Κοκκινάκης, γνωστός για τους φίλους του Survivor ως ο σεφ της παραλίας των «Διάσημων», αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι και σήμερα στις 16:30 προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Εκεί, τον περίμεναν οι γονείς του. Οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν στις αφίξεις του αεροδρομίου και εκείνος ευδιάθετος δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένος που συνάντησε τους δικούς του ανθρώπους. Όπως είπε, μάλιστα, έφυγε από το Survivor, έχοντας ζήσει τέσσερις μήνες με πολλές δυσκολίες και πάρα πολύ γέλιο!
Ο πολίστας, ξεχώρισε στο παιχνίδι για τη νηφαλιότητα με την οποία αντιμετώπιζε τις εντάσεις και με το χιούμορ του. Όσον αφορά στα αγωνίσματα, υπερτερούσε σε εκείνα που απαιτούσαν δύναμη και σε γενικές γραμμές, ήταν εύστοχος στις τελικές βολές.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.