Απάτησε ο Jay Z τη Beyonce με την Rita Ora;

Απάτησε ο Jay Z τη Beyonce με την Rita Ora;

Οι θαυμαστές της Beyonce, χρησιμοποιούν τις τελευταίες ώρες τα social media προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους 

Απάτησε ο Jay Z τη Beyonce με την Rita Ora;
Από τη στιγμή που το νέο άλμπουμ της «Lemonade» κυκλοφόρησε, οι φήμες ότι ο σύζυγός της Jay Z την απάτησε άρχισαν να κυκλοφορούν ξανά στο Χόλιγουντ και μέσα σε λίγες ώρες το Διαδίκτυο άρχισε να ψάχνει να βρει ποια ήταν η γυναίκα που είχε μπει στο στόχαστρο της Beyonce.

Χθες αμερικανικά ταμπλόιντ έγραφαν πως
η πέτρα του σκανδάλου ονομάζεται Rachel Roy και είναι σχεδιάστρια μόδας. Η μελαχρινή γυναίκα λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του άλμπουμ της Beyonce, ανέβασε ένα μυστηριώδες post στο Instagram, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με την ίδια και τον Jay Z. 

Κλείσιμο
Σήμερα, όμως, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι δεν είναι άλλη από την νεαρή τραγουδίστρια, Rita Ora.

Μάλιστα, οι θαυμαστές της Beyonce, χρησιμοποιούν τις τελευταίες ώρες τα social media προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους για την 25χρονη Ora και να την κατηγορήσουν ότι ήθελε να καταστρέψει τον γάμο της Beyonce με τον Jay Z, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις και επαγγελματικές σχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή η Rita Ora είχε «ανεβάσει» στο Snapchat δύο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν η ίδια να φορά ένα στηθόδεσμο με δύο... λεμόνια. Όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες προτού κυκλοφορήσει το «Lemonade» της Beyonce!

Τα λεμόνια της Rita Ora

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης