Διονύσης Σχοινάς: H τρυφερή φωτογραφία για την 26η επέτειο με την Καίτη Γαρμπή

Διονύσης Σχοινάς: H τρυφερή φωτογραφία για την 26η επέτειο με την Καίτη Γαρμπή

«Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά είσαι ελεύθερη!» της γράφει στη λεζάντα - Δείτε τη φωτογραφία

kaiti_garmpi_dionisis_sxoinas_2
O Διονύσης Σχοινάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, προς τιμήν της 26ης επετείου τους.

Στην εικόνα οι δύο τραγουδιστές χαλαρώνουν σε δύο ξαπλώστρες, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Διονύσης Σχοινάς έγραψε: «Καμιά 30αριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά είσαι ελεύθερη!»

Δείτε τη δημοσίευση

Αμέσως μετά τη δημοσίευση, οι θαυμαστές και οι ακόλουθοι μοιράστηκαν τις ευχές τους για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Τα χρόνια πολλά του Σχοινά και η τηλεοπτική πρόταση γάμου που έγραψε ιστορία

Είναι από τα σκηνικά που έχουν μείνει χαραγμένα στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την on air πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πριν από 26 χρόνια, έγινε η πρώτη τηλεοπτική πρόταση γάμου στην Ελλάδα, με τον Διονύση Σχοινά να ξαφνιάζει την Καίτη Γαρμπή, αλλά και την Ρούλα Κορομηλά.

Κλείσιμο
Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ρούλας, Καίτη και Διονύσης πήγαν να υποδεχθούν το 1997 και έφυγαν με βέρες! Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.

Η Καίτη έμεινε άφωνη και -σαστισμένη και εμφανώς συγκινημένη- ψιθύρισε «είσαι τρελός;», η παρουσιάστρια ζήτησε να γίνει η Πρωτοχρονιά νωρίτερα (ήταν είκοσι λεπτά πριν από τις 23:00) και τα μηχανάκια της AGB πήραν τότε φωτιά.

Δείτε την ιστορική πρόταση γάμου

Γαρμπή & Σχοινάς - Πρόταση Γάμου

Τον Μάιο του 1997 η Καίτη και ο Διονύσης ενώθηκαν μετά τα ιερά δεσμά του γάμου και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι. Έχουν μάλιστα και έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται και αυτός με τη μουσική. Ο Διονύσης με αφορμή τα 25 χρόνια έγγαμου βίου ανέβασε στο Instagram του το βίντεο με την πρόταση γάμου. «25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου», έγραψε στη λιτή πλην περιεκτική και γεμάτη αγάπη ανάρτησή του.


Ήθελα «να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Μουτσινά ο τραγουδιστής για την γενναία του απόφαση να ζητήσει την Καίτη Γαρμπή σε γάμο μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαμά, με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί» - Βίντεο με τις σοκαριστικές μαρτυρίες 17χρονου στο Ηράκλειο

Άξιον Εστί: Η ιστορία της εικόνας που έφτασε από το «περιβόλι της Παναγίας» στην Αθήνα

«Πάρε τη μπάλα και σούταρε»: Έτσι στήθηκε η κίνηση του Ολυμπιακού που έφερε το «τρελό» τρίποντο του Σλούκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης