Η Γη της Ελιάς: Viral στο Twitter το πρώτο φιλί δύο γυναικών

Η Γη της Ελιάς: Viral στο Twitter το πρώτο φιλί δύο γυναικών

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 20 Ιανουαρίου, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον έρωτα ανάμεσα σε δύο γυναίκες

gi_tis_elias__2_
Μία ακόμη viral σκηνή, που απαθανάτισε ένα φιλί ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ήρθε για να προστεθεί στην «περιπετειώδη» διαδρομή της ελληνικής τηλεόρασης στον τομέα της αποδοχής της διαφορετικότητας και των ταμπού.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το «Maestro» και το viral gay φιλί, ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, ένα λεσβιακό φιλί στη «Γη της Ελιάς», προκάλεσε την επιβράβευση του κοινού για τους συντελεστές της σειράς.

Στο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA που προβλήθηκε στις 20 Ιανουαρίου, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον έρωτα ανάμεσα σε δύο γυναίκες να εκδηλώνεται μέσα από το φιλί της «Αλκμήνης» και της «Αντωνίας».

Το κοινό επικρότησε τις δύο ηθοποιούς, Αγγελική Κιντώνη και Νάγια Τ. Καρακώστα, αλλά και τον σκηνοθέτη της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου, για τη διάθεσή τους να περνούν προοδευτικά μηνύματα στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Μεταξύ άλλων οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σημείωσαν στα σχόλιά τους: «Αν ένα απλό φιλί το θεωρείς κάτι ανήθικο το λάθος είσαι εσύ», «Υπέροχο το φιλί της Αλκμήνης… Μπράβο στο mega», «Επιτέλους… κάθε τέτοια σκηνή που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση είναι ένα βήμα», «Η αγάπη είναι για όλους. Και το φιλί είναι απλά μία στιγμή αγάπης. Αν στην αγάπη βλέπετε κάτι αρνητικό είστε απλά λάθος», ήταν ορισμένα από τα μηνύματα που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο, μαρτυρώντας τον θετικό αντίκτυπο της ερωτικής σκηνής μεταξύ των γυναικείων χαρακτήρων της «Γης της Ελιάς».

Δείτε τις αντιδράσεις
Κλείσιμο


Το gay φιλί στο Maestro 
Τον Νοέμβριο του 2022 και σχεδόν μετά από δύο δεκαετίες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί και μία ερωτική σκηνή, ανάμεσα σε δύο άνδρες. Πιο συγκεκριμένα ο δημιουργός του Maestro στο πέμπτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς φανέρωσε τον κρυφό έρωτα του Σπύρου και του Αντώνη.

Επί της ουσίας μετά από 19 χρόνια, αφού ο ηθοποιός είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί στο «Κλείσε τα μάτια», στο οποίο είχε επιβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ, κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί που αυτή τη φορά επιβραβεύτηκε από το κοινό.




Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες

Μητσοτάκης: Αντεπίθεση από τη Βουλή και εφ' όλης της ύλης σύγκριση με τον Τσίπρα

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ παραλίγο να σκοτώσει τη Χίλαρι Σουάνκ, ενώ έκανε... στριπτίζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης