Survivor: Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό συμβούλιο του νησιού

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό συμβούλιο του νησιού

Ποιος ή ποια άλλαξε στρατηγική την τελευταία στιγμή και πώς αυτό θα επηρεάσει την ψηφοφορία; - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

290106681_573863537464002_4121124821666622827_n
Η πιο κρίσιμη εβδομάδα του Survivor έφτασε, μιας και πλησιάζει ο μεγάλος τελικός. Έξι παίκτες βρίσκονται στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο περιμένοντας απόψε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Το κλίμα που επικρατεί αποτελείται από «αθόρυβες» κινήσεις στρατηγικής, κρυφά… χαρτιά και πολλά σενάρια όσον αφορά στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι δύο παρέες που έχουν διαμορφωθεί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αποχώρηση που ακολουθεί είναι η πιο κρίσιμη μέχρι στιγμής, στο φετινό Survivor. Κι αυτό γιατί όποιοι καταφέρουν να διατηρήσουν την πλειοψηφία έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να καθίσουν στις 4 καρέκλες του Ημιτελικού της Αθήνας.

Ο στίβος μάχης κρύβει τεράστια αγωνία και μεγάλες ανατροπές. Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο Νίκος Γιάννης, αν και υποψήφιοι, μάχονται ώστε να κερδίσουν και να μπορέσουν να προστατέψουν κάποιον συμπαίκτη ή κάποια συμπαίκτριά τους από την ψηφοφορία. Από την άλλη, οι υπόλοιποι 4 παίκτες, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να φορέσουν το κολιέ της ασυλίας και να μην δουν το όνομά τους να βγαίνει από την κάλπη.

Μόνος ένας ή μία, όμως, θα τα καταφέρει στο τέλος.

Αργά το βράδυ, στο συμβούλιο του νησιού, κι ενώ όλοι περιμένουν το προφανές, γίνεται μία μεγάλη ανατροπή! Ποιος ή ποια άλλαξε στρατηγική την τελευταία στιγμή και πώς αυτό θα επηρεάσει την ψηφοφορία;

Δείτε το τρέιλερ

Survivor | Trailer | 27/06/2022


Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης