Το Survivorέγινε πλέον ατομικό παιχνίδι και στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Τα δεδομένα ωστόσο, αλλάζουν αφού κάποιοι δηλώνουν πως πλέον δεν θα ψηφίζουν αγωνιστικά. Κάποιοι άλλοι ξυπνούν με σκοπό να κερδίσουν αυτήν την ασυλία και να προστατευτούν.
Ο καθένας ξεχωριστά θα «παλέψει» για το στόχο του: να φτάσει δηλαδή στον τελικό και να φορέσει το κολιέ της ασυλίας. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες κάνοντας τους πάντες να καρδιοχτυπούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ποιος ή ποια θα κερδίσει την πρώτη ασυλία;
Στο συμβούλιο του νησιού οι δυο παρέες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους χωρίς να καταφέρουν να βρουν τη μέση οδό. Ο Σπύρος Μαρτίκας δε διστάζει, για πολλοστή φορά, να αντιταχθεί στα λεγόμενα του Άρη Σοϊλέδη, όπως επίσης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.
Δείτε το τρέιλερ
Ποιος ή ποια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ή η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα;
Οι περισσότεροι θα πίστευαν πως ο Σπύρος Μαρτίκας θα βγει υποψήφιος για 12η φορά. Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μεγάλη ανατροπή, αφού σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες στο τάκο θα βγει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco