Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ξεκινά την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλαςμίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την επερχόμενη δίκη τουΔημήτρη Λιγνάδη.
«Μας περιμένουν “μαύρες” μέρες, αυτό έχω να πω. Θα ακούσουμε πράγματα που θα μας στεναχωρήσουν, θα βλέπουμε ανθρώπους να παρελαύνουν, για μένα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όλος αυτός ο ζόφος που θα βγει πάλι στο φως. Εσείς θα ασχολείστε νύχτα μέρα, οι εφημερίδες θα γράφουν, δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για εμάς. Η αλήθεια πρέπει να βγει και το δίκαιο να αποδοθεί. Δεν είμαι Θεός για να ξέρω τι γίνεται, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.