ΗΗλιάνα Παπαγεωργίου τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με τον «έξαλλο» χορό της.
Το μοντέλο και παρουσιάστρια αποδεικνύει πως περνάει πολύ ευχάριστα στα γυρίσματα της εκπομπής Style me up και ειδικότερα στα backstage, μεταφέροντας το κέφι της και στο κοινό της.
Ντυμένη με ένα σέξι μίνι φόρεμα και αψηφώντας τα σουτιέν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίουχόρεψε στους ρυθμούς του «Άπαπα» της Δέσποινας Βανδήξεσηκώνοντας το κοινό με τα λίκνισματά της.
Σε κάποιο σημείο του βίντεο μάλιστα, μετά από μία κίνησή της, η ασημένια αλυσίδα που φοράει στο λαιμό της φαίνεται πως την χτύπησε στο πρόσωπο. Παρόλα αυτά, χωρίς να χάνει το κέφι της, συνεχίζει ακάθεκτη τις χορευτικές φιγούρες.
Στην λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε, το μοντέλο γράφει: «Α ΤΑ ΤΑ ΤΑ, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.