Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζει τα πάντα για την κόντρα με την Καγιά, τον χωρισμό με τον Snik και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζει τα πάντα για την κόντρα με την Καγιά, τον χωρισμό με τον Snik και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Το μοντέλο απάντησε ανοιχτά σε όλες τις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Παθιάζομαι με όλα και γαντζώνομαι, οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα είναι συνειδητοποιημένοι», είπε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό από τον Snik

papageorgiou
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ανοιχτά τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν δίστασε να απαντήσει σε ό,τι την ρώτησε ο παρουσιαστής.

Όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε στο GNTM, αφού αποτέλεσε μεγάλο «σταθμό» στην ζωή της, την αποχώρησή της από την κριτική επιτροπή και το ενδεχόμενο μίας μελλοντικής συνεργασίας με την Βίκυ Καγιά.

«Άντεχα και περισσότερο στο GNTM και εννοείται ότι θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω. Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Πραγματικά άρπαξα από τα μαλλιά την ευκαιρία και έκανα τη δουλειά μου με σεβασμό και αγάπη, όπως την κάνω πάντα. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και αν νιώσουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας, ίσως να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο», είπε αρχικά για την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό μοντέλων.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Όλοι ξέρουν την αλήθεια για αυτό που έγινε με την Βίκυ Καγιά"

Στην συνέχεια, για την πιθανότητα να συνεργαστεί ξανά με την Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξήγησε: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την Βίκυ Καγιά και το θέμα είναι ότι με ρωτούν συνέχεια για αυτό. Δεν κρατώ καμία κακία. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε και το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM».

Κλείσιμο
Βέβαια, από την κουβέντα της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές στον πρώην σύντροφό της, Snik. Για την σχέση τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου, αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν. Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει, επειδή έγινε απαραίτητα κάτι κακό, αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Η αγάπη κι η εκτίμηση δεν αλλάζουν. Φυσικά, κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον χωρισμό της από τον Snik

Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές στο σώμα της, που έγιναν αντιληπτές από το κοινό και οδήγησαν στην έντονη φημολογία ότι πρόκειται για εγκυμοσύνη. Όπως εξήγησε, ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για την ίδια, η οποία την επηρέασε και σε σωματικό επίπεδο, όμως πλέον την έχει ξεπεράσει. «Ήταν μια περίοδος, κατά την οποία ήμουν σε μια σύγχυση. Είχα γυρίσει από το εξωτερικό, είχα μια νέα πραγματικότητα, μια νέα δουλειά, κάποιες δυσκολίες. Πολλά πράγματα μπορεί να συμβαίνουν πίσω από μια ωραία εικόνα που βλέπεις. Με γνωρίσατε σε μια άλλη συνθήκη και όχι όπως ήμουν στα κανονικά μου. Ήμουν πάντα έτσι αδύνατη, επειδή είμαι μοντέλο, επειδή έτσι είναι και το σκαρί μου. Τα πέρασα όλα αυτά και ήρθε η φάση που έλεγαν ότι είμαι έγκυος. Δεν ήμουν, είχα κάποια άλλα προβλήματα, τα οποία δεν τα έχω πια. Επανήλθα στα κανονικά μου», καταλήγει.


Ειδήσεις σήμερα

Ανεβάζουν ρυθμούς οι εμβολιασμοί με 75.000 νέα ραντεβού

Μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και σημαντική ενίσχυση των ανέμων

Αιματηρό επεισόδιο στη Λένορμαν με δυο τραυματίες - Ποιος είναι ο ράπερ Thug Slime που προσήχθη για επίθεση με μαχαίρι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης