Οι εκπομπές των καναλιών τελειώνουν σιγά σιγά και θα αρχίσει το μεταγραφικό παζάρι. Τι τελευταίες μέρες πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου και αν θα παραμείνει στον ANT1… Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» ωστόσο προσπάθησε να αποφύγει ευγενικά να απαντήσει για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζοςσημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι η δύσκολη περίοδος που δεν πρέπει να μιλάμε γιατί ό,τι λέμε γυρίζει μπούμερανγκ»!
«Είμαστε στα στούντιο Κάπα, στον ΑΝΤ1. Είμαστε εδώ, πληρωνόμαστε, από τον μισθό μας πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας και σεβόμαστε το ψωμάκι που τρώμε. Για όσο θα το τρώμε», πρόσθεσε, με σαφήνεια, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. «Οπότε δεν είναι σωστό να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»