Αμερικανικές εκλογές: Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχτηκε την ήττα του... αλλά έχει ακόμα βλέψεις για το 2024!

Αμερικανικές εκλογές: Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχτηκε την ήττα του... αλλά έχει ακόμα βλέψεις για το 2024!

H... απογοητευμένη ανάρτηση του ράπερ στο Twitter - Σε ποια από τις 12 πολιτείες όπου ήταν υποψήφιος απέσπασε τις περισσότερες ψήφους

kanye
Την ήττα του στις προεδρικές εκλογές του 2020 φαίνεται πως παραδέχτηκε ο Κάνιε Γουεστ, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει ξανά την εξουσία σε μια τετραετία.

Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, η υποψηφιότητα του οποίου είχε συζητηθεί εκτενώς τους περασμένους μήνες, πόσταρε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Twitter μια φωτογραφία που τον δείχνει να στέκεται προφίλ μπροστά σε έναν χάρτη με τα αποτελέσματα, συνοδευόμενη με την slang έκφραση «welp» που δηλώνει απογοήτευση και το μήνυμα «Κανιε 2024».

Σύμφωνα με τη New York Post, o δημοφιλής ράπερ, που αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του για την εξουσία εν μέσω φημών για επιδείνωση των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, εμφανίστηκε στο ψηφοδέλτιο σε 12 πολιτείες, καταφέρνοντας πάντως να αποσπάσει αρκετές χιλιάδες ψήφους.



Πόσοι ψήφισαν όμως τον εκκεντρικό ράπερ; Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύει ο αμερικανικός ιστότοπο, στο Κολοράντο ο Γουεστ απέσπασε σχεδόν 6.000 ψήφους, και στο Βερμόντ πάνω από 1.200. Και οι δύο πολιτείες έχουν «πάει» πλέον στον Μπάιντεν.

Κλείσιμο
Στο Άρκανσας, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν κέρδισε σχεδόν 4.000 ψήφους, ενώ από από 6.000 άτομα τον ψήφισαν για πρόεδρο στο Κεντάκι και τη Μινεσότα. Όσο για την πολιτεία που τον στήριξε όσο καμία άλλη, αυτή είναι το Τένεσι, όπου ο Κάνιε κέρδισε πάνω από 10.000 ψήφους!



Ο Γουέστ είχε δηλώσει μερικές ώρες νωρίτερα στο Twitter ότι ψήφισε για πρώτη φορά σε αμερικανικές εκλογές, στηρίζοντας φυσικά τον εαυτό του, τον... μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται πραγματικά.





Ειδήσεις σήμερα:

Οι πρώτες προσευχές στο τζαμί της Αθήνας

Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Βίντεο-σοκ: Φάλαινα «κατάπιε» δύο γυναίκες που έκαναν καγιάκ στην Καλιφόρνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης