Ελένη Φουρέιρα: Η απόλυτη disco queen μόλις ανέβηκε στον θρόνο της

Ελένη Φουρέιρα: Η απόλυτη disco queen μόλις ανέβηκε στον θρόνο της

«Light It Up» τιτλοφορείται το νέο της αγγλόφωνο hit… και το πάρτι ξεκινάει

foureira1
Η Ελένη Φουρέιρα γίνεται η πιο «εκρηκτική» disco queen και παρουσιάζει το νέο της διεθνές hit, με τίτλο «Light It Up», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records.

Η sexy performer μας παρασύρει με ένα αγγλόφωνο anthem σε disco ύφος, που κυκλοφορεί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλη την Ευρώπη. Τη μουσική υπογράφουν οι Arcade, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Ελένη Φουρέιρα και τους στίχους οι Arcade, Andy Nicolas και Ελένη Φουρέιρα.
unnamed__1_



Το «Light It Up», συνοδεύεται από ένα φαντασμαγορικό music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου. Λάμψη, εντυπωσιακές custom made δημιουργίες, μία δυναμική χορογραφία και η disco queen Ελένη Φουρέιρα παρασύρουν τους πάντες σε ένα ανεπανάληπτο party.

Eleni Foureira - Light It Up - Official Music Video
Κλείσιμο



Το «Light It Up» αποτελεί προπομπό ενός ολοκληρωμένου disco project που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και δίνει συνέχεια στις αλλεπάλληλες διεθνείς επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα, που μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views, γίνονται viral και Νo1 στα charts και τα trends και κατακτούν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης