Επίσκεψη Πομπέο στην Αθήνα: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δύο πορείες

Επίσκεψη Πομπέο στην Αθήνα: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δύο πορείες

Στις 12 καλεί το ΚΚΕ σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα - Την ίδια ώρα η συγκέντρωση της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου

troxonomos-new1
Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας θα προχωρήσει η Τροχαία το πρωί του Σαββάτου λόγω των μετακινήσεων του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πομπέο στις 10:30 θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις 11:25 με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Παράλληλα λόγω της επίσκεψης Πομπέο στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις:

- Στις 12 το μεσημέρι το ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα Pompeo Go Home με τους διαδηλωτές να πραγματοποιούν στη συνέχεια πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βασιλίσσης Σοφίας.

- Την ίδια ώρα κόμματα και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑ.Ε., ΚΚΕ (μ-λ), ΟΚΔΕ, ΚΕΕΡΦΑ, Σ.Φ.Ε.Α κ.ά) καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια. Στις ανακοινώσεις τους αντιδρούν στην αμυντική συμφωνία της Κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για τις βάσεις, και υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια συμφωνία αορίστου χρόνου για τις «βάσεις του θανάτου» χωρίς ημερομηνία λήξης, που μπορεί να ακυρωθεί μόνο εάν καταγγελθεί από κάποια πλευρά.

Λόγω των συγκεντρώσεων αλλά και των μέτρων ασφαλείας της επίσκεψης Πομπέο, περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης