Η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, έκανε την εμφάνιση της λίγο πριν την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Αγγέλα Σιδηροπούλου.
Η εντυπωσιακή κόρη της πολιτικού, η οποία έκλεψε την παράσταση, είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη, στο πλευρό του οποίου έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο. Ακόμα, έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», ενώ έχει εμφανιστεί ως guest στο πετυχημένο σίριαλ «Οι συμμαθητές».
Η Κατερίνα Παπακώστα είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, καθώς έχουν εμφανιστεί μαζί σε αρκετές θεατρικές πρεμιέρες.
Κλείσιμο
Η πολιτικός, εκτός από την Αγγέλα Σιδηροπούλου, έχει ακόμα έναν γιο, τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα. Η Κατερίνα Παπακώστα έχει αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της, δηλώνοντας υπερήφανη για για τα κατορθώματα του στον χώρο της Βιολογίας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους