Την ευθύνη στη ΔΕΗ για τη φωτιά στον Κάλαμο τον Αύγουστο του 2017, όπου έγιναν στάχτη 25.000 στέμματα, επιρρίπτει το πόρισμα της πυροσβεστικής.
Ουσιαστικά με το πόρισμα ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις αποζημιώσεων από τους κατοίκους που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές σε σπίτια, άλλα ακίνητα, αλλά και σε ζωικό κεφάλαιο.
Ο φάκελος σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» παραδόθηκε ήδη πριν μερικές εβδομάδες στην Εισαγγελία Αθηνών.
Στον φάκελο περιλαμβάνεται το πόρισμα το οποίο ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και ορίζει ως χώρο έναρξης της μεγάλης πυρκαγιάς μια περιοχή με δέντρα κοντά στον οικισμό του Καλάμου δίπλα στο δρόμο Καπανδριτίου – Αγίων Αποστόλων όπου υπάρχουν πυλώνες της ΔΕΗ.
Κλείσιμο
Από το πόρισμα φαίνεται ότι προκύπτει με σχετική βεβαιώτητα πως η φωτιά ξεκίνησε από τους πυλώνες.
Αυτή ήταν άλλωστε και η περιγραφή πολλών κατοίκων της περιοχής.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.