Τρίκαλα: Ψέκασαν υπάλληλο πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. και τον λήστεψαν

Τρίκαλα: Ψέκασαν υπάλληλο πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. και τον λήστεψαν

Δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους οι οποίοι εισέβαλαν στο κατάστημα και τον ψέκασαν με ναρκωτικό σπρέι

Καλαμάτα: Απέτρεψε ληστεία στο ψιλικατζίδικο των γονιών του
Σε κατάσταση σοκ διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων ο υπάλληλος του κεντρικού πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Πύλη Τρικάλων, που δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους οι οποίοι εισέβαλαν στο κατάστημα και τον ψέκασαν με ναρκωτικό σπρέι!

Ο άτυχος 42χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έπεσε αναίσθητος στο δάπεδο. Έτσι, οι δυο δράστες άρπαξαν ανενόχλητοι όσα χρήματα βρήκαν στο ταμείο και τράπηκαν σε φυγή καταφέρνοντας να εξαφανιστούν. Ένας πελάτης που μπήκε στο πρακτορείο, βρήκε αναίσθητο τον υπάλληλο και ειδοποίησε ασθενοφόρο που τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

Αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να συνέλθει από το ισχυρό σοκ και να διαπιστωθεί αν αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από την ουσία που περιείχε το σπρέι που εισέπνευσε. Οι αστυνομικοί του πήραν κατάθεση και ερευνούν στην ευρύτερη περιοχή προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη των δυο κακοποιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης