Η Τροχαία τσάκωσε ζευγάρι με κλεμμένο Ι.Χ. και ηρωίνη

Η Τροχαία τσάκωσε ζευγάρι με κλεμμένο Ι.Χ. και ηρωίνη

Όπως αποκαλύφθηκε, οι δυο Έλληνες είχαν κλέψει το Ι.Χ. από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης και στην κατοχή τους κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 3,3 γραμμαρίων

Καλαμάτα: Απέτρεψε ληστεία στο ψιλικατζίδικο των γονιών του
Το ίδιο αποτελεσματικοί με τους συναδέλφους τους της Ο.Π.Κ.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών αποδείχθηκαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, που καταδίωξαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους επιβάτες του, καθώς αποδείχθηκε ότι το είχαν κλέψει για να διακινούν ηρωίνη!

Οι τροχονόμοι έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από την παλιά εθνική οδό Ξάνθης– Κομοτηνής προς την Κομοτηνή, αλλά ο 37χρονος οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει μαζί με την 32χρονη συνεπιβάτιδα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, τους εγκλώβισαν κοντά στον οικισμό Αιγείρου και τους συνέλαβαν.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι δυο Έλληνες είχαν κλέψει το Ι.Χ. από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης και στην κατοχή τους κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 3,3 γραμμαρίων. Έτσι, αφού προσήχθησαν στην Ασφάλεια Κομοτηνής για την προανάκριση, σχηματίστηκε συλληφθέντες σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Κλείσιμο
*** Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν και δυο Έλληνες ηλικίας 37 και 27 χρόνων, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Καλαμάτα και στην κατοχή τους βρέθηκαν 90 ml ηρωίνης σε υγρή μορφή και 26 ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι δράστες προσήχθησαν στη Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης