«Κουνελάκι» ο Χάρος του Αρκά για τον θάνατο του Χιου Χέφνερ
Στο σκίτσο του ο Χάρος από τα «Μαύρα» κρατά κλασικά το δρεπάνι του, αλλά στο κεφάλι του φορά τα... κουνελένια αυτάκια του Playboy και το ασορτί παπιγιόν
Με τον μοναδικό τρόπο του ο Αρκάς απέτισε τον δικό του φόρο τιμής στον ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.
Στο σκίτσο του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook, εμφανίζεται ο Χάρος από τα «Μαύρα», ο οποίος κρατά το δρεπάνι του, αλλά στο κεφάλι του φορά τα... ροζ - άσπρα αυτάκια του Playboy και το ασορτί παπιγιόν.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.