Ζάκυνθος: Διεθνής σάλος για το φόνο του Αμερικανού τουρίστα - Σοκάρει η ιατροδικαστής

Ζάκυνθος: Διεθνής σάλος για το φόνο του Αμερικανού τουρίστα - Σοκάρει η ιατροδικαστής

Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του Bakari Henderson - «Απολύτως στοχευμένα τα χτυπήματα στον Αμερικανό τουρίστα» είπε η ιατροδικαστής 

Ζάκυνθος: Διεθνής σάλος για το φόνο του Αμερικανού τουρίστα - Σοκάρει η ιατροδικαστής
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της δολοφονίας του άτυχου Bakari Henderson έξω από μπαρ του Λαγανά στη Ζάκυνθο.

Την ώρα που συγγενείς και φίλου του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα χάθηκα ο Bakari, η χώρα μας έχει γίνει πρώτο θέμα  στα αμερικανικά μέσα. Μιλώντας στο ABC News ένας φίλος του θύματος, ο Travis Jenkins, είπε πως ο Bakari δεν ήταν το είδος ανθρώπου που θα ξεκινούσε ένα καβγά. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Jan Richardson, μιλώντας στην «Washington Post» είπε πως η οικογένεια προσπαθεί να φέρει στην Αμερική όσο πιο σύντομα γίνεται τη σορό του 22χρονου στην Αμερική. Επίσης πολλοί είναι οι φίλοι του Henderson που αντικατέστησαν τη φωτογραφία προφίλ τους στο Facebook με δική του. 

Κλείσιμο
Την ίδια ωρα σοκάρουν οι δηλώσεις της ιατροδικαστού, Αγγελικής Τσιόλα, που εξέτασε τη σορό του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στο Λαγανά της Ζακύνθου.

«Ήταν απολύτως στοχευμένα τα χτυπήματά τους. Τον χτυπούσαν στο κεφάλι με γροθιές και κλωτσιές όταν έπεσε κάτω» είπε η ιατροδικαστής αναφερόμενη στους δράστες του φρικτού εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης