Αλβανία: Πρωτοφανείς προκλήσεις σε βάρος της ελληνικής μειονότητας και του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου
Ο γνωστός, ακραίος εθνικιστής Ταχίρ Βέλιου... στοχοποιεί για πρώτη φορά και τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο και αξιώνει από τις επίσημες αρχές να τον εκδιώξουν από την Αλβανική επικράτεια ως ανεπιθύμητο πρόσωπο!
Σε νέες πρωτοφανείς προκλήσεις, σε βάρος της Ελληνικής Μειονότητας, αλλά και του Ελληνισμού γενικότερα προχωρά ο γνωστός, ακραίος εθνικιστής Ταχίρ Βέλιου... Με την ανοχή του Αλβανικού κράτους, ο Αλβανός Εθνικιστής στοχοποιεί τώρα για πρώτη φορά και τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο αξιώνοντας από τις επίσημες αλβανικές αρχές να τον εκδιώξουν από την Αλβανική επικράτεια ως ανεπιθύμητο πρόσωπο!
Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο facebook, Ο Ταχίρ Βέλιου στοχοποιεί τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με ένα μεγάλο κόκκινο «Χ».
Ο Βέλιου στο κείμενο του που συνοδευει την φωτογραφία ζητά από την Αλβανική πολιτεία να τον χαρακτηρίσει ανεπιθύμητο πρόσωπο (persona non grata), καθώς, όπως αναφέρει, έχει καταλάβει βίαια τον θρόνο και τον διατηρεί για την αναβίωση των ελληνικών σοβινιστικών σχεδίων!!!
Ταυτόχρονα, ο Βέλιου κατηγορεί τον Αναστάσιο για... εξελληνισμό του νότου της Αλβανίας, της περιοχής δηλαδή όπου από αιώνες κατοικούνταν από Έλληνες.
Οι νέες προκλήσεις του Ταχίρ Βέλιου προκάλεσαν την αντίδραση της Ομόνοιας, η οποία με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει τόσο τις ενέργειές του όσο και την προκλητική αδιαφορία των αλβανικών αρχών και τονίζει ότι «η ελληνική σημαία θα κυματίζει παντού, εκεί όπου το επιτρέπει ο νόμος και οι καρδιές μας».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους