Πάτρα: Μια 15χρονη κοπέλα λήστεψε με τους φίλους της ταξιτζή

Πάτρα: Μια 15χρονη κοπέλα λήστεψε με τους φίλους της ταξιτζή

Επιβιβάστηκαν στο ταξί ως πελάτες, όμως απείλησαν με μαχαίρι τον 55χρονο οδηγό και του πήραν 240 ευρώ

Πάτρα: Μια 15χρονη κοπέλα λήστεψε με τους φίλους της ταξιτζή
Η εξιχνίαση της ληστείας σε βάρος του 55χρονου οδηγού ταξί που έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τεσσάρων αγνώστων οι οποίοι του ζήτησαν να τους μεταφέρει στην περιοχή Παγώνα στην Πάτρα το απόγευμα της Κυριακής, εξέπληξε ακόμη και τους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Κι αυτό γιατί διαπίστωσαν ότι στην ληστεία συμμετείχε μια ανήλικη Ελληνίδα μόλις 15 χρόνων, τα στοιχεία της οποίας ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας! Το κορίτσι προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκε από τον ταξιτζή και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία σε βαθμό κακουργήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Οι τρεις συνεργοί της δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Οι τέσσερις δράστες επιβιβάστηκαν στο ταξί ως πελάτες σε μια γειτονιά της Πάτρας και όταν έφτασαν στην Παγώνα ένας από αυτούς έβγαλε ένα μαχαίρι με την απειλή του οποίου ακινητοποίησε τον εμβρόντητο 55χρονο και του ζήτησε όσα χρήματα είχε. Ο τρομοκρατημένος ταξιτζής τους έδωσε 240 ευρώ και οι ληστές εξαφανίστηκαν τρέχοντας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης